ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Ligden Oyuncu Atmak

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 2 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
4 years 285 days ago
Kusura bakmayınız İzzet bey ama benimle bu ligde alay edildiği için bu kadar çabalayıp oyunu öğrendim ayrıca alay edildi diye tartışmaya bile girmedim ki mesele benim alay etmem değil(abartılı bir alay etmem var ise açık açık yazın herkes görsün gocunmam). ben bilgi paylaşacakmışım stratejilerimi söyleyecekmişim benden bunu istediler bende neden söyleyeyim demeye getirdim dalga geçtiniz adam sizi geçiyor oturun düşünün demeye getirdim ama ne yapacaklarını bilemeyen arkadaşlar bana hile demek ile yetindiler herşeyi ortaya dökmenin bir anlamı yok benim her konuda cevabım var siz sorun etmeyin bunu konunun sizinle alakası yokken bile bilmeden etmeden olayı biliyormuş gibi savunma yapıyorsunuz lütfen yapmayın
md-quotelink
medal 5000
4 years 285 days ago
Hiç tartışmanın rahatsızlığın uyumsuzluğun olmadığı ligimize bekleriz😎😎
md-quotelink
medal 5000
4 years 285 days ago

İzzet
Arkadaşlar , Can veya Enes’i en çok tebrik eden, ve özellikle sürekli iyi oyuncularımız diye takdir eden oyunculardan biriyim. İyi niyetimden kimsenin en azından beni tanıyanlar icin şüphe duymadığından Emin’im. Konu sürekli baska oyuncuların okumasıyla dallanıp budaklanıyor. Kimse oyunculara siz kötüydünüz, kötüysen iyi oldunu demedi. Ben Enes’le 1 sezon , canla 2 sezon yarıştım. Tekrar söylüyorum her yarış sonrası tebrik eden centilmen bir ligiz. Olay tekrar söylüyorum ayni seviyede veya daha iyi oyuncuların 20 saniye fark ile AYNİ STRATEJİDE ve evrensel PUSH kullanımı ile geride kalmasi sonucu olayın nasıl olduğunu, bir hile olup olmadığını sorduğunda aldiklari dalga geçici cevapların neticesinde oyundaki diğer oyuncuların bu cevap tarzından rahatsızlığını dile getirmesi ile başlandı. Konu yabancı moderatorlere iletildi, inceleme açıldı. Gelen cevaplar paylaşılır mutlaka. Olay daha sonra lig duvarında ve yarış içerisinde konuşma şekili değiştiği icin ligten çıkarmaya kadar gitti. Bundan sonra Berkay da gelip lig duvarında tahrik edici yazılarıyla son buldu.
hepimiz sosyal hayatımızda biraz nefes alıp bir hobi olarak bu oyunları oynayan değişik kültürlerde ve seviyelerde insanlarınız. Bu konuyu kimse kimseyi kirmadan bitirebilirdi. Malesef olmadı. 
Son olarak bizler kimseyi bizden iyi diye sevmemezlik, saygısızlık yapacak guruhta insanlar değiliz. Böyle bilinmesini istiyorum. 
Herkesin yolu acık olsun. Lütfen olayları söz konusu ligte rahatsız olan olayla alakasız oyunculardan dinlemeden yargıya varmayın.
İyi geceler



Ben kimseye tahrik edici bir açıklamada, suçlamada bulunmadım. Yabancı moderatörlere ilettiğinizde de dalga geçici cevaplar almadığınızı biliyorum. Size hile olmadığını açıkladılar ancak farkı kendinize yediremediniz. Bu konu burada kapanıyor, gereken cezalar verilecek gereken telafiler yapılacak. Herkese saygı çerçevesi ile yaklaşıyoruz ama bunu bozanlara gerekli yaptırımları da yapabilme hakkımız var. İyi oyunlar.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 2 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.