ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Solved
Transfer Listesine Problemi

ios-checkmark-circle
This thread is closed because it is solved.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
5 years 313 days ago
Selamlar ve hayırlı bayramlar kardeşim. Elimde bir pilot var, Çarşamba akşamından beri satmaya çalışıyorum, çok kötü bir pilotta değil, millet ne dandik pilotlara teklifler veriyor, buna hiç teklif gelmediğine göre sanırım daha önce başıma geldiği gibi bu da Transfer listesine hiç çıkmadı. 15 seviye olan diğer hesabımdan da baktım, trasferde yok... Pilot linki bu https://igpmanager.com/app/d=driver&id=3003998 ve ben bunun çözümü var mı merak ediyorum.
md-quotelink
medal 5000
5 years 313 days ago
Pilotlar her türlü listeye çıkıyor ama liste algoritmasına göre kimlerin transfer listesine düştüğü belli değil. Seviyeniz yüksek olduğu için diğer yüksek seviyedeki oyuncuların ihtiyaç durumuna göre belki de almıyorlardır :)
md-quotelink
medal 5000
5 years 313 days ago
Transfer listesi çok kötü. Bizim seviyemizin çok altında, bir yıldızlı pilot ve personeller bile bizim listemizde gözüküyor, adam gibi personel ve pilot bulmak iyice zorlaştı. Benim satmaya çalıştığım pilot 14 seviye ve 14 yetenek. 14 seviye bir yetenek pilotlar satıldı kaç gündür, benim pillot kaldı. Bu daha önce de başıma geldi, başka arkadaşlarımızın da başına geldi. Hatta bir keresinde problemi ingilizce bölümüne yazdım, linkini verdim, yabancı bir oyuncu bana yardım etmek için pilotu alıp serbest bıraktı ve beni iflastan kurtardı. Ben bu pilotun transfer listesinde gözükmediği kanaatindeyim. 14 seviye 8 yetenek, 12 yerenek pilotlar satıldı, 1 yetenek olan bile satıldı, bu böyle kaldı. Bedelsiz olarak elimden çıkarır çıkarmaz anında düşer transfer listesine, biri de alır. İhtiyaçları olmasa bundan düşük yetenekli olanları almazlardı. Neyse, anladığım kadarıyla yapacak bir şey yok, bedelsiz çıkaracağız elden. Eyvallah Berkay :)
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.