ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Solved
Επεξεργασία Ονόματος και Εθνικότητας / Καθορίζεται Εθνικότητα Ακαδημίας Νεολαίας

ios-checkmark-circle
This thread is closed because it is solved.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
5 years 282 days ago
       Αλλαγή Ονόματος κ Εθνικότητας

 


Τώρα μπορείτε να αλλάξετε το όνομά σας, ωστόσο, για να αποφύγετε την κατάχρηση του συστήματος, θα κοστίσει 5 Τοκενς για να το πράξετε,το ίδιο με τις αλλαγές στο όνομα του οδηγού και του προσωπικού.

Ο λόγος που θα χρεώσουμε τους Λογαριασμούς για αυτό είναι διπλός. Το ένα είναι η εμπειρία του παιχνιδιού - θέλουμε να αποφύγουμε σενάρια όπου οι άνθρωποι υπερχρησιμοποιούν ή καταχρώνται, π.χ. συρρίκνωση ή μείωση του ρεαλισμού και της συνέπειας όταν οι διαχειριστές / οδηγοί / προσωπικό σε ένα πρωτάθλημα αλλάζουν ονόματα πολύ συχνά για να ακολουθήσουν όλοι ποιος είναι ποιος. Ο δεύτερος λόγος είναι επειδή θα κάνουμε μετριασμό των αλλαγών των ονομάτων, εντοπίζοντας αν είναι κατάλληλα ή όχι, πράγμα που απαιτεί πολύ χρόνο και ενέργεια για να μετριαστεί, έτσι ώστε να γίνει πιο διαχειρίσιμο. Θα αποθηκεύσουμε το όνομά σας πριν / μετά από τυχόν τροποποιήσεις και διατηρούμε το δικαίωμα να το επαναφέρουμε σε ένα πιο κατάλληλο όνομα αν το νέο θεωρηθεί ακατάλληλο κατά την αναθεώρηση.

               Ακαδημία Νεότητας 

Η εθνικότητα των οδηγών που δημιουργείται από την Ακαδημία Νεολαίας θα ταιριάζει τώρα με την εθνικότητα που έχει οριστεί στο λογαριασμό σας, εάν έχουμε μια βάση δεδομένων με ονόματα για το έθνος αυτό. Διαφορετικά, θα επιλεγεί τυχαία εθνικότητα. Π.χ. Εάν ορίσετε την εθνικότητά σας σε "Τόνγκα", τότε θα επιλεγούν τυχαίες εθνικότητες, καθώς δεν έχουμε βάση δεδομένων για το συγκεκριμένο έθνος. Ωστόσο, αν ορίσετε την ιθαγένειά σας στην 'Ιταλία' τότε θα δημιουργηθούν ιταλοί οδηγοί.


@Alex Pnts Moderator 
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.