ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Guide
Οδηγοι και η εκπαίδευση τους.

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
5 years 259 days ago (edited 5 years 255 days ago)
Βασίκα αυτά που θα πω είναι προσωπική άποψη από εμπειρία.

Θέλω να κανω εισαγωγή με τα δοκιμαστικά και τα προκριματiκά.
Με απλά λογια υπάρχει, θεωριτικά γιατί πρακτικά δεν γνωρίζω πως, ένας μηχανισμός λαθών και έτσι υπάρχουν οι διαφορετικοί χρόνοι απο τους οδηγούς. οπότε κάποιος καλύτερος (στα στατιστικά) να κάνει χειρότερο χρόνο απο κάποιον άλλο οδηγό, φυσικά που να έχουν ισοδύναμο η παραπλήσιο αμάξι. Θεωριτικά επίσης μειώνεται το περιθώριο λαθών οσο αυξάνεται το επίπεδο του οδηγού.

Όσον αφορά τους οδηγούς.
Α) Οικονομικός παράγοντας.
Είναι ακριβό σπορ αν δεν έχεις ακαδημία. Κατασκεύαστε την ακαδημία όσο το δυνατό ποιο γρήγορα για οικονομικούς οδηγούς.
π.χ έχω ένα οδηγό από την ακαδημία έχει τρέξει για μένα 210 αγώνες είναι 20 επίπεδο σε όλα και μου κοστίζει 503Κ τον αγώνα. Αν τον πουλήσω και πάω να τον πάρω εγώ η κάποιος άλλος θα κοστίζει 1,2Μ τον αγώνα. Γενικά για μένα οδηγός πάνω απο 600-700κ είναι ακριβός ειδικά για ομάδες με χαμηλό επίπεδο. Αν έχετε οικονομική άνεση ναι μπορείτε να έχεται ενα ακριβό αδηγό αν είναι καλός είτε για δοκιμή μια - δυο σεζόν ή μέχρι να εκπαιδεύσετε κάποιον άλλο.

Β) Στατιστικά οδηγού - εκπαίδευση.


Χωρίζονται σε 3 κατηγορίες όπως και η εκπαίδευση τους
Όλα από την Ικανότητα οδήγησης και απο το Διανοητικός (Νοητικό επίπεδο) και μόνο το Σθένος από το Φυσικός (Φυσικό επίπεδο) είναι αυτά που συμετέχουν στο επίπεδο του οδηγού.
1) Η Υγεία έχει σημαντικό ρόλο στην ταχύτητα του οδηγού κατά τον αγώνα και ο ρυθμός απόλειας μειώνεται αυξάνοντας το Σθένος. Εγώ αρχίσω την εκπαίδευση απο αυτό και μέχρι να πάει 20 δεν κάνω κατι άλλο.

2) Για το βάρος κάτι από μία άλλη ανάρτηση που εχω κάνει.
Πρώτα απ 'όλα έχουμε το αυτοκίνητο έτσι ας πούμε ότι έχουμε το ίδιο αυτοκίνητο για 2 οδηγούς. Ένας οδηγός έχει μια τιμή ταχύτητας για το αυτοκίνητο, οπότε ας πούμε ότι η ταχύτητα του οδηγού επίπεδου 1 είναι 2 δευτερόλεπτα πιο αργή ανά γύρο από τη ταχύτητα του οδηγού επίπεδου 20. Θεωρητικά το Βάρος ενός οδηγού έχει μια τιμή ταχύτητας για έναν οδηγό οπότε επίσης να πούμε οτι είναι το 10% της ταχύτητας. Το 10% των 2 δευτερολέπτων είναι 0.200 δευτερόλεπτα επίσης ας πούμε ότι έχουμε 100kg (μέγιστο) και 51kg (ιδανικό για άνδρες οδηγούς) έτσι 100-51 = 49 κιλά περίπου 0,004 δευτερόλεπτα ανά γύρο για κάθε επιπλέον κιλό του οδηγού.
όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι θεωρητικά.

3) Ικανότητα οδήγησης και Διανοητικός ειναι σημαντίκα για την ταχύτητα.
Ο τρόπος εκπαίδευσης που εχώ είναι 2 φορές στη Ικανότητα οδήγησης 1 φορά στο Διανοητικός μέχρι να πάνε όλα 20 (αν το είπεδο μας το επιτρέπη) στην Ικανότητα οδήγησης και μετά όλα στο Διανοητικός μέχρι τέλους.

4) Ταλέντο - Εμπειρία
Στατιστικά τα οποία δεν ανεβένουν με την εκπαίδευση.
Το ταλέντο όσο ποιο μεγάλο τόσο καλύτερα γιατί δεν αυξάνεται. Θεωρητικά δίνει κάτι παραπάνω σε όλα αν όχι μόνο στη Ικανότητα οδήγησης.
Η Εμπειρία του οδηγού ανεβένει 1 επίπεδο κάθε 10 αγώνες. Θεωρητικά βοηθάει τον οδηγό κατα τον αγώνα να επιτίθεται και να αμύνεται καλήτερα.

5) Ύψος - Ηλικία
το Ύψος αδιάφορο
η Ηλικία αυξάνεται κάθε 20 αγώνες και δε έχει καμία επίπτωση στον οδηγό παρα μόνο στο συμβόλαιο του που μετά τα 40 του χρόνια ετοιμάζεται για απόσυρση.

Σε αντίθεση με το προσωπικό τα αστεράκια στον οδηγό δε παίζουν κανένα ρόλο στις επιδόσεις του παρά μόνο σαν ένδειξη σε σχέση με το επίπεδο μας το οποίο έχει το ρόλο του στο ρυθμό εκπαίδευσης του. Στα 5 κόκκινα αστέρια ο ρυθός πεφτει στους 3 πόντους ανα κλικ.

Όταν είμαστε κάτω από 17-18 επίπεδο δε μπορούμε να τερματίσουμε τον οδηγό εκπαιδευτικά. (ολα 20).
η Εμπειρία συμβάλει στο επίπεδό του οπότε αν έχουμε οικονομική άνεση κρατάμε τον οδηγό εκτός αγώνων για τη μέγιστη δυνατή εκπαίδευση (5 κόκκινα αστέρια) και με γιατρο με 4.5 και πάνω αστέρια για ποιό γρήγορα (μικρή απώλεια υγείας κατά την εκπαίδευση). και όσο είναι δυνάτο μεγαλυτερο επίπεδο στο Προσομοιωτή του Αρχηγείου.

Καλούς αγώνες;)
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.