ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Solved
Zicht op nieuwe banen?

ios-checkmark-circle
This thread is closed because it is solved.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
5 years 168 days ago
Mogguh. 
Is er al enig zicht op nieuwe banen? Het begint zo te voelen als een relatie van 300 jaar....de sleur begint er behoorlijk in de komen en 4 goede rijders zijn er afgelopen maand mee gestopt. En ik merk dat ik ook steeds vaker een race laat schieten.....hoop dat ze daar snel mee komen...wordt wel tijd voor iets nieuws :-)
md-quotelink
medal 6005 Super Mod
5 years 168 days ago
Nog even geduld ;)
In de nieuwe versie van iGP is er in de achtergrond ook gewerkt om het systeem om circuits te maken/updaten ook volledig te herwerken zodat het nu terug mogelijk is om aan circuits te werken.
Het eerste "nieuwe" circuit zal waarschijnlijk een update zijn van een bestaand circuit, ik laat het aan uw verbeelding en speculatie over welk dat kan zijn ;)
Wanneer dit wordt gereleased, weet ik jammer genoeg nog niet. Hoogste prioriteit is momenteel om de problemen op te lossen die sommige mensen nog hebben met de nieuwe versie. 
Maar er zit dus wel degelijk iets in de pijplijn :)
md-quotelink
medal 5000
5 years 166 days ago
Laten we het hopen want er beginnen ook steeds meer mensen te morren over technische zaken.
Gisteren switchde tot twee maal toe geselecteerde I banden (bij de eerste pitstop na droog) terug naar S in de ronde voor mijn eerste pitstop bij droog weer...en toch pakt hij S in de pits. De tweede pit ging wel goed...maar mijn race was wel weer klaar. Andere managers hadden hetzelfde probleem.
Daarnaast bleef de baan de hele race nat terwijl voorheen de baan bij 9 a 10 rondes wel droog was. Nu was het na 55 rondes nog steeds 1.5mm. En dat terwijl de temp bijna 20 was.
Daarnaast heb ik nog steeds een instellingsprobleem vanaf Italie waarbij de benzine-rondes niet klopt in vergelijking met de eerste rijder. Ik heb daar screendumps van gemaakt maar nog niet verstuurd.
Ook valt me op het het verschil in gewicht ook minder invloed heeft op rondetijden en snelheid. Verschillende strategien werken nu niet. Ook verschillen de resultaten van de test (10 minuten voor einde testen) gigantisch met de race. 
md-quotelink
medal 6005 Super Mod
5 years 166 days ago
Lees zeker de vandaag geposte blog eens, gaat ook over nieuwe circuits, banden en weer.
Staan allemaal hoog op het prioriteitenlijstje, maar vergeet niet dat het een heel klein team developers is.
Je benzine-probleem moet je inderdaad misschien wel eens posten in het bugs forum.
md-quotelink
medal 5000
5 years 166 days ago
Altijd interessant de blog. Hoop dat ze snel wat meer met het "spelplezier" doen, en dan betreffende de afwisseling. Afgelopen maanden is vooral de layout/forum/server verbeterd...maar wat wisselende banen zou top zijn. Of een wat meer verrassings element. Zoals SC als een auto kapot gaat. Keuze maken met pitten ofzo...dat het wat conplexer wordt...
Ben benieuwd! 
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.