ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Solved
Faces fiók elvesztése!

ios-checkmark-circle
This thread is closed because it is solved.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
5 years 82 days ago
Üdv. Ezt a levelet kaptam ma egy játékostól. Tud vki segíteni?
Help
Szia Ferenc! 
Beszéltünk már ma. Simon Márk vagyok a facebook profilommal Mclaren team szerettem volna belépni hozzátok! 
a javaslatodra beléptem egy még 3 versenyből álló bajnokságba, hogy ki essek a profiktól és az amatőröknél induljak nálatok! A problémám amivel kereslek. Eltünt a profilom miközben nézegettem a bajnokságot. Egyszercsak kijelentkezett a játék telefonon. majd mikor vissza akartam jelentkezni egy teljesen új profilt indított! Gyorsan beléptem Pc-ről a face fiókommal. ott még hozta a Mclaren teames profilomat. Viszont én hülye kijelentkeztem, hogy ki próbáljam hogy ha visszajelentkezek akkor is meg lesz e a profilom! Hát nem! A facéval való visszalépésnél ugyan úgy egy teljesen új profilt hoz létre! így eltünt a profilom a tokenekkel pénzel együtt! Hol jelezzem hova fordulhatok. ebben kérnék tanácsot! 
Köszönöm!
4 óra 
Jhon Doe
md-quotelink
medal 5000
5 years 82 days ago
Szia! Jelentem az esetet a fejlesztőknek. Viszont nem tudtam kideríteni, h melyik Simon Márkról van szó. Tudsz esetleg linket küldeni róla?
md-quotelink
medal 5000
5 years 50 days ago
Szia Sándor!
Én írtam a Ferinek ez ügyben!
A jelzett probléma megoldódott a fentebb írt profilnál. Viszont, telefonon azóta 2x csinálta azt, hogy egyszer csak kilép a profilból, és újbóli belépésnél egy teljesen új profilt hoz létre!
Ezért, már a jelenleg használt ( Simon Márk Mclaren F1 team) profilomon kívül, már három különböző profil van Simon Márk néven!
Az egyikkel szerveztem egy bajnokságot, de ugyan az fordult elő annál is ami a Mclarenes profilommal, hogy onnan is kilépett és újbóli belépésnél egy teljesen új profilt hozott létre!
A probléma, hogy mindegyik profil az sgm74@freemail-es email el lett aktiválva mivel a Facebook azt használja!
A jelenleg használt profilomnál nem merem megváltoztatni az email címet a csapat főnöki beállításiknál, mert félek hogy elvesztem megint!
Viszont, összeszedtem neked, hogy mely profilok azok melyek tévesen lettek generálva és ha lehetséges töröltetni, és melyik az amelyikkel a bajnokságot szerveztem és szeretném visszakapni az irányítást felette!
Tudnál  benne segíteni? A linkek lentebb! 
https://igpmanager.com/app/d=profile&manager=1425522&tab=overview Rookie League sgm741817579 liga azonosító 100988 szeretném visszakapni!

https://igpmanager.com/app/d=profile&manager=1457732&tab=overview törölni sgm746614991

https://igpmanager.com/app/d=profile&manager=1416249&tab=overview  tgörölni sgm749127402

Segítséged és véleményed köszönöm!
md-quotelink
medal 5000
5 years 50 days ago
Szia Márk!

Azt hiszem, az lesz a legjobb, ha ezt az egészet így ahogy van lefordítom és továbbítom a support teamnek. Kiváncsi vagyok, mit írnak erre. Én tanácstalan vagyok.
md-quotelink
medal 6122
5 years 40 days ago
Szia Simon, mindig tudunk visszaszerezni az elvesztett fiókjainkat a support@igpgames.com e-mailben.

Kérjük, írja meg nekünk a visszaállítani kívánt fiók nevét és csapatnevét, és győződjön meg róla, hogy megemlíti, hogy írsz nekünk, mert kértük a fórumon keresztül. Ezután visszafizetési hitelesítő adatokkal válaszolok, így visszaszerezheti hozzáférését fiókjához.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.