ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Suggested
Nem indult a futam

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5042
5 years 53 days ago
Szia Sándor! 
Írd már meg Nekik légy szíves, ha egyszer a futam nem indul időben, akkor automatikusan halasszák másnapra. Így rengetegen veszítenek. Nincs mindenkinek türelme az állandó újrapróbálkozásra. Jobban odafigyelhetnének erre! Tudom, van lehetőség az újra futásra (mi nem kérünk belőle), de az rengeteg macerával jár. Van akinek kedvez az így elért eredmény, van aki szívesebben újra játszaná... Ezért volna jobb választás az automatikus halasztás. Köszi!
md-quotelink
medal 5000
5 years 53 days ago
Szervusz Palást!

Továbbítottam, várjuk a választ. Tegnap óta elég sok minden felgyülemlett az asztalon, úgyhogy a türelmedet kérem.

Ami engem illet, ebben nem tudom megmondani, hogy mi lesz az igazság. Ezzel az újrafutással kapcsolatban sose tudtam rájönni, mi a legjobb. Nagyon sok köröm van ebben az ügyben a ligámon belül és a support csapaton belül is.

Én jelenleg úgy gondolom, hogy ha egy globális bug bekövetkezik az legalább egyenlő feltétel mindenki számára. Akár csak a változékony időjárás. Az újrafutás az azonban döntés kérdése (valahol akkor is, ha automatikus).

Ezt csak azért írtam, mert amit javasoltál, azt valóban csak javaslatként tudom tálalni. És a saját eseteimből kiindulva úgy gondolom, hogy ez a fejlesztők részéről sok pontot érintő, dilemmákkal teli elvi mérlegelést von majd maga után.
md-quotelink
medal 5042
5 years 53 days ago
Köszi! :)
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.