ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Game
teljesítmény

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5083
5 years 16 days ago
Sanyi, miért van az, hogy a fiatalabb s egyben gyengébb pilóták állandóan "verik" a sokkal tapasztaltabb, kimaxolt, de öregebb pilótákat? Nem látok benne logikát, hogy miért rosszabb egy fullos pilóta a csapattársánál, akinek még van hová fejlődnie... Akkor minek "maxoltam" ki???
md-quotelink
medal 5000
5 years 16 days ago
Hello mindenkinek
md-quotelink
medal 5000
5 years 16 days ago (Last edited by Sándor Böszörményi 5 years 15 days ago)
Igazság szerint én sem értem, de valahol a guide-ok között olvastam valahol, hogy a tehetség után az életkor és a tapasztalat számít a leginkább. Én úgy gondolnám, úgy működik ez, mint a fejlesztésnél: vegyük a tehetséget a gyorsulásnak, az életkort fékezésnek, a tapasztalatot meg leszorítóerőnek. Minden más szerintem fogyasztás, gumikopás hűté és megbízhatóság. Bízom benne, hogy átlátható a metafórám :D
md-quotelink
medal 5083
5 years 15 days ago

Sándor
Igazság szerint én sem értem, de valahol a guide-ok között olvastam valahol, hogy a tehetség után az életkor és a tapasztalat számít a leginkább. Én úgy gondolnám, úgy működik ez, mint a fejlesztésnél: vegyük a tehetséget a gyorsulásnak, az életkort féketésnek, a tapasztalatot meg leazorítóerőnek. Minden más szerintem fogyasztás, gumikopás hűté és megbízhatóság. Bízom benne, hogy átlátható a metafórám :D



Átlátható, csak egy gullos pilótánál minden a maximumon van...:) Tehetség, tapasztalat stb. Ezért nem értem. Az életkor lehet a bibi, csak akkor azt nem értem, miért "kiégett" egy 27 éves pilóta? A 27 év már annyira öregnek számít? :)
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.