ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Open
ıslak zeminde lastik problemi

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
5 years 18 days ago
oyunu oynadıkça oyunun eksiklerini söylemekten geri çekinmeyeceğim.  ıslak zeminde oyun otomatik olarak geçiş lastiklerini seçiyor buraya kadar problem yok. hiç dikkat etmedim önceden kuru zemin için ayarladığım turlarda pite girecekti. zamanı gelince pit butonuna bastım sadece. hiç gözüme çarpmadı ve lastikleri hiç düşünmedim, nasıl olsa otomatik olarak ıslak zemin takar diye düşünürken oyun tuttu yağmurlu havada sert lastiği takmaz mı !! 5 ve 6. olabildim  1-2 yapacağım pistte. oyunun eksiği : ıslak zeminde kuru lastiğin istense de takılamaması gerekiyor bu olmasa bile en azından uyarı olmalı kullanıcıya.. lastiğe dikkat etmedik ıslak zeminde kuru lastik takmak nedir ?? bu konuda mağduriyet yaşadım malesef.
md-quotelink
medal 5000
5 years 17 days ago
Merhaba Özkan,

Stratejinde sadece ''Su seviyesi şunun üzerindeyse: X mm'' kısmı ile lastik seçebilirsin böylece oyun senin başlangıç lastiğini otomatik ayarlar ama sonrası için senin stratejine devam eder. Pite gir butonunun olduğu sayfaya girdiğinde zaten hangi lastiğin seçili olduğunu görebilmen gerekiyor.

İyi oyunlar!
md-quotelink
medal 5000
5 years 16 days ago
hiç dikkat etmedim işte. nasıl olsa geçiş lastiğini takara kafam gitti. kuru zemin lastiğini takınca dumur oldum :)
md-quotelink
medal 5000
4 years 359 days ago
Bunların hepsi deneyim :)
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.