ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Solved
Kérdés!

ios-checkmark-circle
This thread is closed because it is solved.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
4 years 363 days ago
Lehet egy bajnokság szervezőjére büntetést kérni? Ki akar rakni mert megverem őt! Nem zárt a bajnokság!
Bárki aki tud nekem erre válaszolni megKÖSZÖNÖM!
md-quotelink
medal 5000
4 years 362 days ago
Szia(sztok?)!

Büntetést kiosztani nem tudunk. Annyit tudunk tenni, hogy jelentjük a háttércsapatnak, akik - ha valóban komoly az ügy - kivizsgálják az esetet. Ha valóban indokolt, ők tudják megrovásban részesíteni vagy szankcióval sújtani a ligátok vezetőjét, DE...

De jelen helyzetben, ha elég aktív vagy, nem tud kitenni a libából. Ligavezető csak azt a menedzsert tudja kitenni, aki több mint 48 órán át nem nézett a játék közelébe sem.

Ami azt illeti, én azt javaslom, hogy ha elmérgesedik a helyzet, inkább önként hagyd el a ligát. Ez a háték úgy az igazi, ha barátságos, támogató, kihívásokkal teli ligában játszol.

Innen a te döntésed, hogy melyik lehetőséget választod.
md-quotelink
medal 5000
4 years 361 days ago
Köszi a választ! Elhagytam a ligát ( 53023 ) de azért leírtam a véleményemet neki, plusz az üzenőfalra is kiírtam hogy a többiek is tudják "ha túl jó vagy kirak a srác!" Mondjuk törölte is hamar a kiírásomat!
Ha megengedsz még egy kérdést, vagy észrevételt: Jelenleg bajnokságot keresek, és ez a kereső és szűrő szerintem nagyon komoly fejlesztésre szorulna!!! Egyenesen borzalom vele dolgozni, figyelembe se veszi az általam beírt időpontot, van hogy még a napokat sem! PL: Beírom 20.00 h-kor szeretnék versenyezni hétfőtől péntekig 2 autóval felajánl 6 db-ot, ebből kettő 21,30,  a többi 01,00 óra 03,30 óra 14,00 óra 17,00 óra!!! És közben tudom hogy van az én keresési feltételemnek megfelelő bajnokság:
Mégpedig: 75531, 101790, 59935 liga azonosítók!
Tehát kérdezem mi értelme van ennek a bajnokság keresőnek????
Vagy csak nekem nem működik jól? Mások nem jelezték hogy akkor inkább NE-NE ne legyen ilyen funkció!!!
Ha tudod hogy kinek lehet ezt jelezni vagy továbbítani megtennéd, vagy megírnád és jelzem én is!!!
Bocs hogy rád zúdítottam a problémámat, csak egy kicsit bosszús vagyok e miatt!
Üdv
md-quotelink
medal 5000
4 years 359 days ago
Szia!

Semmi baj! Örülök minden észrevételnek. Azonban a játékot nem én fejlesztem, ezért kevéssé van ezekre a dogokra ráhatásom. A kereső néha nekem is hülyeségeket művel.

A javaslatodat én természetesen örömmel továbbítom. Viszont ahhoz azt kérem, hogy írj egy fórumbejegyzést, ami kimondottan ezzel foglalkozik. A "Help&Support" részlegben angolul a fejlesztők szinte azonnal látni fogják. Itt, a magyar fórumon az én közbenjárásom kell, de örömmel segítek.

A fejlesztők mostanába a játék javítgatásán dolgoznak nagy erőkkel. Több ehhez hasonló hibát javítottak az elmúlt hetekben. Bízzunk benne, hogy a ligakereső is ott van a listán. Az észrevételed mindenesetre felhívná a figyelmet rá.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.