ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Game
Araç parça önerisi

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
4 years 336 days ago
Saygıdeğer abilerim moderatörlerim oyunda biraz yeniyim amatörüm fakat oyunda kendimce geliştirilebilicek bir durum farkettim.Araçlarımın parçalarını onarırken mesela 8 parçaya ihtiyacım var bar ise mesela %30 değer gösteriyo ama benim elimde 7 tane parça var illa o 8.parçayı tamamlamadan onaramıyorum aracı yani elinde olan parça kadar onarabilsek güzel olmaz mı yani her 1 parçanın bir degeri olsa 7 parçayla mesela %87ye kadar doldurabilsem.Belki düşündüğümde bir mantıksızlık vardır yani sonuçta strateji oyunu bu.Bilgilendirirseniz teşekkür ederim.İyi ramazanlar.İyi oyunlar.
md-quotelink
medal 5000
4 years 336 days ago
Durumun bu şekilde işlediğini fark etmemiştim hiç. 

Oyunu mobil cihaz üzerinden oynuyorsanız ben şöyle bir geçici çözüm önereyim size;
Soldaki menüden, araçlara girdikten sonra onar sekmesine tıklayın. O sayfada, üstte sahip olduğunuz parça sayısını gösteren bir buton mevcut. Yine ona tıkladığınızda, jetonlarla parça satın alabileceğiniz alışveriş sayfası açılacak. Eğer o gün, parçalar için reklam haklarınızı kullanmamışsanız reklam izleyerek, izlediğiniz reklam başına 1 adet parçayı ücretsiz temin edebilir ve açığınızı bu şekilde kapatabilirsiniz (Parça reklamları, günde 5 tane ile sınırlıydı sanırım).

Bir tavsiyem de şu olacak, aracınızın parça tamirini günlük olarak gerçekleştirin. Tamiratı aksattığınız her gün, size ekstra parçaya neden olacak.
md-quotelink
medal 5000
4 years 336 days ago
Aslında reklam da izliyorum dediğinizi de yapıyorum fakat genel olarak yapılsada yapılmasada güzel olabilecegini düşündüm olan parçayla onarımın.Teşekkur ederim tavsineyiz için.
md-quotelink
medal 5000
4 years 335 days ago
Dediğim gibi, benim bahsetmiş olduğum reklamla parça kazanma olayı sadece günü kurtaracak, kısa vadeli bir çözüm.
Öne sürdüğünüz, onarımda kullanılacak parça sayısına bağlı olan kısmi onarım yöntemi de alternatif olarak değerlendirilebilir.

Ancak düşününce ortaya şöyle bir sorun çıkıyor;
Verdiğiniz örnekten yola çıkarak dile getireyim. Onarım için 8 parça gerekli ama elimizde 7 parça var. Bu 7 parça ile aracı belli bir oranda elden geçirdik ve yarışa soktuk. Yarış sonunda, zaten yarış öncesinde belli bir performans eksikliği varken yarış sırasında da yaşanan parça aşınımları yüzünden onarım için gerekli olan parça sayısı yine tamamen onarılmış bir araca göre daha fazla olacaktır. Bu da öne sürdüğünüz sistem ile mevcut sistemi aynı kapıya çıkartıyor. Elinde parça tedariği olmayanlar her zaman 1 (belki de 2) adım geride kalacak ve sürekli parça yetersizliğinin handikabını yaşayacak. Bir türlü 0 seviyesine ve daha üzerine çıkamayacaklar (Jetonla parça takviyesi yapmadıkları veyahut da imalat binasını gerekli seviyeye getirmedikleri sürece).

Üzerinde düşünülür ve makul bir sonuç elde edilebilirse, bahsettiğiniz yöntem oldukça işlevsel olabilir tabi.
md-quotelink
medal 5000
4 years 334 days ago
Evet siz dediklerinizde çok haklısınız fakat biraz da şu mantığı kurdum kafamda şimdi mesela aracımın hasar oranı %50 olsun 5 parça maliyeti istesin elimde 4 parça olsun, sistem aynı kalırsa %50 hasardan dolayı 1.32.00 örnek bir tur süresi yapıyo olalım.%100 sağlam araçla da 1.31.00 tur süresi yapıyo olalım.Benim burdaki isteğim %50 hasar oranını 4 parça ile %20 yapalım ve araç mesela 1.31.50  olarak dönsün yani formula 1 de saniyeler çok önemli olduğu için zararın neresinden dönersek kardır psikolojisiyle bunu düşündüm.Umarım anlatabilmişimdir.Teşekkürler :)
md-quotelink
medal 5000
4 years 323 days ago
Bu tabi bizim işimiz değil ama parça üretme tesisini geliştir ligdeki son yarışta tamir etme ve lig arasında reklam izle bulduğum çözüm bu benim
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.