ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Napi Jutalom

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
4 years 272 days ago
Üdv Managerek!

Pár napja bekerült a játéjba a napi jutalom. A fejlesztők közleménye:

"Amióta bekerült a napi jutalom a játékba azóta a visszajelzések nagyon pozitívak voltak a számunkra ezzel kapcsolatban. Ez nem olyan meglepő hszen ki nem szeretné az ingyen cuccokat? Nincs tervben semmilyen más változtatás ezzel a funkcióval kapcsolatban, csak meg akartuk köszönni a leghűségesebb játékosainknak, hogy még mindig velünk vannak. Ezt a funkciót már jó ideje be akartuk rakni a játékba.

Hogyan működik a napi jutalom?

Minden napi jutalomnak két része van, egy "kötött" és egy "meglepetés".  A kötött ajándék előre megvan mutatva mindenkinek, míg a meglepetés egy a három választható közül. Egyszerűen begyűjtheted, hogyha minden nap rákattintasz az ajándékra, a kezdőlapon. Akár egy hét napig eltartó sorozatot is kiépíthetsz. Ahogy mindennap bejelentkezel úgy fög nőni a másnapi ajándékod értéke. 

Egyéb hírek

Sok más egyéb munka van még folyamatban, új pályák is szerepelnek köztük. Ezenkívül keményen dolgozunk a bugok javításában, mint például a haladó stratégiánál felmerültek.

Ami még plusz; A gyors versenyeket is átdolgozzuk, hogy az autók kkopnának vagy a pilóták fáradnának (a legutóbbi szavazás alapján, ahol kiderült, ti hogyan szeretnétek).

A következő hónapokban több mindenről tudunk majd beszámolni, mi azért dolgozunk, hogy az IGP Managert a következő szintre emeljük és a ti visszajelzéseiteket alapján fejlesszünk."
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.