ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3764

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Nieuw Frans Circuit & Changelogs

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 6511 SUPER MOD
2 years 21 days ago
Dit is een vertaling van deze blogpost van Jack Basford.

We hebben eind augustus een heleboel updates uitgebracht, waarvan de meest recente en opvallende een gloednieuw circuit is! Eerder vandaag werd Frankrijk toegevoegd aan de competitiekalender, wat betekent dat het beschikbaar zal zijn in alle nieuwe seizoenen die vanaf vandaag worden gegenereerd. Je kan er ook onmiddellijk op racen in Snelle Races.

Frankrijk is in zekere zin het eerste echte 'nieuwe' circuit in iGP Manager, aangezien het nieuwe Groot-Brittannië 2019 in wezen Groot-Brittannië 2009 heeft vervangen, in plaats van een totaal nieuwe plaats op de kalender in te nemen.

Meer nieuwe circuits komen eraan


We zullen doorgaan met het releasen van nieuwe circuits in iGP Manager, en dit is nog maar het begin. Een van de meest frequente verzoeken die we van de gemeenschap hebben ontvangen is om nieuwe circuits toe te voegen, dus hebben we dat een van onze prioriteiten voor 2019 gemaakt. De resultaten van ons werk aan dat project zullen de rest van het jaar blijven komen - met andere woorden, er zullen zeer binnenkort meer circuits volgen.

Nieuw changelog systeem


Onlangs hebben we ook een gloednieuw Changelog systeem toegevoegd aan igpmanager.com, zodat iedereen al het werk en de updates aan iGP Manager kan volgen. We zijn van plan om dit in toekomstige updates meer te integreren in iGP Manager. Omdat niet al het werk dat we doen direct zichtbaar is aan de gebruikerskant in de interface, hopen we dat dit de community zal helpen om te begrijpen hoe hard we aan iGP Manager blijven werken om ons voor te bereiden op de toekomst.

Beveiligingsupdate


Gisteren hebben we ook een beveiligingsupdate uitgebracht voor de iGP Manager websites, waarmee we de beveiliging tegen Cross-Site Request Forgery (CSRF) aanvallen hebben verbeterd. Voor zover wij weten, heeft niemand een of andere CSRF aanval geprobeerd, we hebben gewoon een verbetering aangebracht ten opzichte van de bestaande beveiligingsmaatregelen.

Verbeteringen geavanceerde strategie

Het werk aan de geavanceerde strategie wordt voortgezet en zal nog enkele weken in beslag nemen. In het bijzonder werken we eraan om het mogelijk te maken om voor de start van de race banden te wisselen wanneer het weer van nat naar droog verandert of omgekeerd. Dit is het meest voorkomende scenario dat we hebben gehoord dat moet worden aangepakt, wanneer het weer verandert tussen het afsluiten van de training en de start van de race.


Dit is een vertaling van deze blogpost van Jack Basford.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.