ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Game
İGP Resmi Gazete Röportajları 2.sayi

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
4 years 186 days ago (Last edited by John Doe 4 years 172 days ago)
Yeni bir mükemmel performans sergileyen menejerimiz sizlerin huzurunda hemde japonyada japon halkını ayrı bi sevgimiz vardır özellikleri saygılı dürüst ve terbiyeli olmalarıdır... moshimoshi diyoruz :) 

ANCHORMAN : sayın seyirciler bu röportajımızda erşah dulkadiroğlu ile birlikteyiz.. süper çaylaklar ligine nasıl geldiniz sizi buraya ne sürükledi ?

ERŞAH DULKADİROĞLU :  Süper çaylaklar ligine tamamen şans eseri katıldım. İGP dünyasına başka bir RALLİ DÜNYASINDAN başladıktan sonra aydın fındık ile tanıştım sonrasında beni bu SERÜVENE davet etti. Pro seviyede olduğum için ve bu formula dünyası mücadeleci olduğundan dolayı cezbetti ve yarışcılarından biri  oldum. Geriye dönüp baktığımda iyiki gelmişim diyorum.

ANCHORMAN : Nedir bu en güzel kırmızı sevdalılığı ? monzanın keyfi demek meşhur kırmızı demek bilirsiniz ve bu kırmızıya aşıksınız ama araclarınız siyah garip değil mi ?

ERŞAH DULKADİROĞLU :Hayatımda kırmızıyı sadece iki şeyde severim. Birincisi Türk bayrağı ikincisi Ferrari. 99 senesinden beri bir tifosi olduğum için Gerrari kırmızısını seviyorum. Ama benim rengim siyah kendimi karanlık içerisinde daha rahat hissediyorum. Aracım o yüzden siyah

ANCHORMAN :daha önceki grand bull racing takımının menejeri ile röportajımızda lig içindeki takımdaşlığa geçildi ve lige igp dünyasında eşi benzeri görülmemiş zevk geldiğini görebiliriz  buradanda onur menejere sevgilerimizi iletiyoruz   sizin için ne gibi farklılıklar oldu ligdeki takım durumu ve takım liderliğini nasıl aldınız diğer takım arkadaşınızı nasıl zap ediyorsunuz ?

ERŞAH DULKADİROĞLU :Takımlar şampiyonasının gelmesi gerçek anlamda ligimize büyük heyecan kattı. Menajer onurla dostluğumuz pistlerin dışında çok iyi o yüzden onların şuan başarılı olması beni çok mutlu ediyor. Takımımda liderlik için özel bir çaba sarf etmedim sağ olsun takım arkadaşım bana saygı duyup kendisi beni lider olarak gördü bende layık olmak için elimden geleni yapıyorum ve yapacağım. Takım arkadaşımı zapt etmekte çok zorlanıyorum kendisi çok heycanlı ve saldırgan bazen takım emri uygulamak zorunda kalıyoruz

ANCHORMAN :peki sizin enleriniz nelerdir ? yarış öncesi toteminiz varmıdır ?en sevdiğiniz pilot yarışlar menejerler gibi

ERŞAH DULKADİROĞLU :En sevdiğim pilot max aydın şaka şaka hiç sevmem kendi pilotum belki gönül koyacak ama takım arkadaşımın pilotu o bir yıldızı çok seviyorum. En sevdiğim menejer onur ve izzet. En sevdiğim pist silverstone. Yarış totemim yarış içinde atıştırmaşık tüketmek


ANCHORMAN :aydın menajerimiz ayrı bi dünyadır japonları bile gıcık edebiliyor yetenek meselesi doktorunuz ile transfer politikası yapmak pit straleji yaptığınız söyleniyor gerilerde olmanız buna bağlanıyor sizin doğru mu yoksa siz mi yeteneksizsiniz ?

ERŞAH DULKADİROĞLU :Tamamen rakip takımların bizi çekememesi kaybaklı spekülasyonlar bunlar. 11. Sezonu şampiyon tamamladıktan sonra aydın menejer baş tasarımcımızı ayarttı ve sonraki sezonlarda BTsiz olmamıza ve aracımız hep kötü geldi buda şampiyonluk şansımızı köreltti. Pist üstünde bizi geçemeyen rakiplerimizin çalışanlarımızı ayartması ve spekülasyon çıkarması bizi kötü etkiliyor.

ANCHORMAN :yarışınızda başarılar şimdi yarışa gireceksiniz şimdiden size tebrikler son söylemek istediklerinizi alalım ilerleyen zamanlarda toplu bi nba koçları gibi söyleşiler yapıcağız hazırlıklı olun yarım kalan röportaj sanmayın sakın sizin süprizleriniz varsa bizimde var bilmiş olun :)

ERŞAH DULKADİROĞLU :Röportaj için teşekkürler çok güzel bir söyleşi oldu. Bu sezondan beklentimiz yok ama gelecek sezona bomba gibi hazırlandık teknik ekibimizi geniş tuttuk

ANCHORMAN :evet sayın seyirciler bi menejerimizi daha yolcu ettikten sonra japon halkınada arigato diyoruz ve burdan herkese sayonara diyip yayınımızı bitiriyoruz :)
md-quotelink
medal 5000
4 years 172 days ago
Eline sağlık
md-quotelink
medal 5000
4 years 172 days ago
Teşekkürler erşah bey 
md-quotelink
medal 5000
4 years 172 days ago
Biz de size MataramaSuKo diyoruz. Elinize dilinize sağlık
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.