ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

In progress
Már megint ugyan az a hiba!!

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
4 years 162 days ago
Üdv! az illetékesek segítségét szeretném kérni, azt szeretnénk, hogy a mai versenyünk törlődne és vissza állna MINDEN a futam előtti állapotba. 1 éve többször is felüti a fejét az a hiba, hogy amikor esős körülmények között indul a futam rossz gumit rak fel a fél mezőnynek. Akinek szerencséje van az wet helyett interen indul, akinek nincs az soft-on... Legyenek, már szívesek javítani ezt, ha lehetséges. 1 éve ez megy. Mellette pedig lefagy, ellövi magától az ers-t és még sorolhatnám.
Frusztráló ilyen f@szság miatt elbukni 100 hirnevet, 3 millát meg egy halom pontot!
Help pls!
md-quotelink
medal 5000
4 years 161 days ago
Hali, ez a gumikeverékes hiba akkor jön elő ha a verseny stratégiánál esős gumit állítasz be, mert azt a játék nem veszi figyelembe. Ezt fogja a következő frissítés javítani. Ha akad a futam én először a wifi/internet kapcsolatban keresném a hibát, az is okozhatja
md-quotelink
medal 5000
4 years 136 days ago
Szia! Mikor állítod be a stratègiát ott van egy további beálítás fülecske ott kell be állítani hogy ha esős futam következik mennyi mm eső után milyen gumit rakjon fel ez nem hiba a játèkba ha nem állítod be 3mm eső nèl is az átmeneti eső gumit fogja felrakni
md-quotelink
medal 5000
4 years 120 days ago
Köszönöm az infót..
md-quotelink
medal 5000
4 years 89 days ago
Miért van az,hogy telefonnal bármikor azonnal be lehet jelentkezni a versenyre, a laptopommal negyed órája próbálok és nem tudok? Nem először fordul elő!!!
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.