ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
A mega mexikói frissités: új bolt, szerkeszthető verseny naptár és Mexikó

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
4 years 182 days ago
Üdv Managerek!
A hivatalos közlemény fordítása:

"Ez a legnaggyobb frissités a játékban a gyors versenyek óta.

Új szerkeszthető naptár!

Az egyik legvártabb fejlesztés a játékban évek óta végre itt van. Ez a funkció lehetővé teszi a liga tulajdonosoknak, hogy kiválasszák melyik pályán és milyen sorrendben versenyezzenek minden szezonban. 

Most 24 pálya van jelenleg a játékban, amelyből bármilyen 15 verseny hosszú szezont lehet összerakni.* Az új alap naptár minden szezonban random rakja össze a pályákat és azok sorrendjét, ezzel érdekes fejlesztési kihívások elé állítva a managereket.

Megújult Bolt!

Bemutatjuk a teljesen megújult boltot, napi ajánlatok és jutalmak már itt vannak, de hamarosan érkezik egy egész tárháza a speciális ajánlatoknak. Nyisd meg az app-ot naponta és frissitsd amikor lehet, hogy ne maradj le a legfrissebb ajánlatokról.

Új pálya: Mexikó

A pályák mennyisége a játékban egyre csak növekszik. Mexikó éppen időben érkezett meg, a Mexikói Nagydíj előtt. Reméljük élvezni fogjátok az egyedi megjelenését a pályának, mint például a stadium részét.

Csapatmunka és Közösség

Ezek a közelmúltbeli frissitések a csúcsai a hatalmas munkának, amit a fejlesztő csapat végzett az elmúlt évek alatt. Meg kell, hogy köszönjem az egész csapat kemény munkáját és a közösség folytonos támogatását is. Különösen, ha költöttél erre a játékra, ezzel is segítve a pénzügyi stabilitását a játéknak. Nem szándékozunk lassítani a fejlesztési tempónkon, szóvalj dőlj hátra és élvezd az utazást.

Szerkeszthető naptárral való gyakori kérdések

*A liga tulajdonosok annyiszor változtathatják meg a naptárat ahányszor csak akarják, de ez mindig csak a következő szezonban fog érvényesülni. Magyarán még az előtt kell elkészítened a naptárat, hogy azt a gép létrehozná. Ez nem fogja befolyásolni a már meglévő naptárakat.


Hogyan változtatom meg a naptárat?

Ha te vagy a liga tulajdonos, akkor menj a 'Bajnokság' fülre ->'Liga szerkesztése'->'Naptár'->'Pálya kiválasztása'. Itt megtalálod az összes pályát amit sorba rakhatsz.

Megváltoztathatom a naptár hosszát?

Jelenleg nem, de van egy szavazás Twitteren. Jó okkal van csak 15 verseny egy szezonban: a rövidebb szezonok miatt nem lehet minden részét az autónak kimaxolni, ezzel érdekesebbé téve az autó fejlesztéseket. Ez valószinűleg csökkenteni fogja az inaktivitást. Ha minden ligában másmilyen hosszú egy szezon, akkor az valószínüleg tönkre tenné a 'Hirességek Csarnokát', ugyanis azokban a ligákban ahol több verseny van egy szezonban ott kevesebb lenne a szünetek hossza és száma (magyarán gyorsabban fejlődnének a managerek, mert több Xp-t kapnának) vagy ha egy manager dominál egy ligát, ahol rövidebbek a szezonok akkor ő gyakrabban lenne bajnok. Ha a szezonok hossza fix akkor ezen problémák közül egyik sem lép fel.

Lehetséges a régi naptárat használni?

Valamennyire igen...az eredeti 17 versennyel rendelkező naptárat ugyan teljesen nem tudod hazsnlni, de valamennyire összerakhatod, ha kihagyod az általad legkevésbé kedvelt 2 versenyt.

Mikor fogják ezek befolyásolni a ligádat?

Amint ez a szezon véget ér.

Milyen gyakran variálhatom a naptárat?

Amilyen gyakran csak szeretnéd, még akár a szezonzáró futam közben is, de csak akkor fog érvénybe lépni, ha a szezon véget ér és egy új kezdődik el."

md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.