ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3764

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Herinnering: Aanpassing winter- en zomertijd

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 6260 SUPER MOD
1 year 327 days ago
De racetijden in iGP Manager zijn in GMT/UTC en veranderen niet met winter- en zomertijdaanpassingen.

Dit zijn de redenen hierachter:


  • Het iGP Manager publiek is internationaal en veel managers (zelfs binnen dezelfde competitie) verzetten de klok niet op hetzelfde moment.

  • Sommige tijdzones passen hun tijd zelfs nooit aan.

  • Het zou veel meer verwarring veroorzaken om de racetijden aan te passen zodra de tijd in een regio verandert, wanneer ze in een andere regio niet zijn veranderd. Alle racetijden aanpassen omdat bvb de tijd in het Verenigd Koninkrijk is gewijzigd, zou totale verwarring veroorzaken in Noord-Amerika. Waarom zouden Noord-Amerikaanse tijden veranderen als er daar niet is overgeschakeld naar zomer- of wintertijd?Om het simpel te houden, benadrukken we bij elke verandering van tijd dat racetijden in het spel GMT/UTC volgen en vast staan. Op deze manier is het hetzelfde voor iedereen, waar ook ter wereld en in eender welke tijd.

Als jouw klok +1 gaat, dan gaat je race ook +1u op de klok, en als je klok -1 gaat, dan gaat je race -1u op de klok. Competitiehosts kunnen de tijd op voorhand veranderen als ze dit willen vermijden.


De enige andere manier om dit aan te pakken is door contact op te nemen met de overheid en hen te vragen te stoppen met het veranderen van de tijd ;)
md-quotelink
medal 6260 SUPER MOD
329 days ago
*bump*
niet vergeten dit weekend :)
md-quotelink
medal 6260 SUPER MOD
176 days ago
weer *bump* als herinnering.
In de nacht van zaterdag op zondag draaien we de klok een uurtje verder. Je moet als host dus voor de race van zaterdag de racetijd in iGP een uur vroeger zetten als je ook vanaf zondag op dezelfde tijd wil blijven rijden.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.