ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

 • Guest
  medal 0
 • Posts: 21
 • Post Likes: 3764

Notifications

 • No Unread Notifications

Official
AR, Safety Cars en volledige timing en boost op mobiele telefoons!

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 6445 SUPER MOD
1 year 215 days ago (Last edited by Gert Rose 1 year 193 days ago)
Dit is een vertaling van deze blogpost van Jack Basford.Onze eerste grote update van 2020 is een van de grootste en meest gevraagde updates voor iGP Manager ooit! Hij introduceert de safety car, gedetailleerde timing en de mogelijkheid om beide auto's tegelijkertijd te boosten op mobiele telefoons, AR livery editor, verbeterde verbindingsstabiliteit voor live races en nog veel meer.

Nieuw! Safety car

Een van de meest fascinerende aspecten van racestrategie is de safety car, en die zit nu in iGP Manager! Wanneer er zich een incident voordoet, is er een kans dat de safety car het circuit opkomt en dezelfde grote verscheidenheid aan strategische mogelijkheden creëert als in het echte leven, waardoor de races pittiger worden.

Nieuw! Race-interfaces

Niet alleen ziet de race viewer er een stuk beter uit, mobiele gebruikers hebben nu ook de mogelijkheid om de volledige gedetailleerde timing te zien, boost te gebruiken op beide auto's tegelijk en nog veel meer. De belangrijkste kenmerken van deze UI-vernieuwing zijn onder andere:

 • Volledige gedetailleerde timing op mobiele telefoons

 • Boost beide auto's tegelijkertijd wanneer je twee auto's in je team hebt (nieuw voor mobiele telefoons)

 • Volledig herontworpen bandengeschiedenis met verbeterde duidelijkheid

 • Nieuwe strakke interface styling met nieuwe widgets en beter gebruik van kleuren en gradiënten

 • Verbeterde effecten bij regenweerNieuw! Augmented-Reality Livery Editor

Breng uw auto van iGP Manager naar de werkelijkheid - zie je auto op straat, in jouw garage of waar dan ook in de echte wereld! Met behulp van de nieuwste Augmented-Reality technologie kan je jouw auto in de echte wereld projecteren voor de ultieme teamfoto.*

Volg iGP Manager op de voet op sociale media voor wedstrijden rond deze nieuwe functie!

* Alleen beschikbaar op mobiele apparaten met AR-ondersteuning

Betere races! Kalenders op maat en herziene auto-ontwikkeling

Competitiehosts kunnen nu het aantal wedstrijden per seizoen in hun competitie aanpassen, vanaf 15 tot wel 22 wedstrijden per seizoen.

De ontwikkeling en de afstelling van de auto's is ook geschaald per competitieniveau, om "maxed out" attributen te voorkomen en om de uitdaging van de afstelling van de auto's in Pro en Elite te vergroten. De nieuwe spreiding is als volgt:

NIVEAU     ONTWERPPLAFOND           SETUP-BEREIK
Rookie       50 (geen verandering)        1-20 (was 1-50)
Pro             100 (was 80)                       1-50 (geen verandering)
Elite           200 (was 100)                     1-100 (was 1-50)

Als gevolg van deze wijzigingen worden alle ronderecords gereset. In de eerste versie is de prestatie van een ontwerpattribuut met een waarde van 200 identiek aan 100 in het oude systeem, wat betekent dat de kloof tussen de teams in alle competitieniveaus effectief zal worden gehalveerd, waardoor er meer nek-aan-nek races zullen zijn. We kunnen dit snel aanpassen indien nodig, en zullen je feedback nauwlettend in de gaten houden.

Verbeterde verbindingen met live-races

Deze update introduceert ook een aanzienlijke verbetering van de stabiliteit van de verbinding van de app. Simpel gezegd kunnen deze verbeteringen het aantal gevallen van visuele stotteringen en vertragingen tijdens races sterk verminderen of zelfs elimineren, en deze verbetering zal vooral merkbaar zijn op iOS-apparaten in vergelijking met eerdere versies van de app.

We houden het hier echter niet bij. We zullen doorgaan met het ontwikkelen en verbeteren van de onderliggende technologie, waarbij we eventuele randverschijnselen die zich bij toekomstige updates kunnen voordoen, zullen aanpakken. Dit is een topprioriteit omdat het de hele ervaring samenbrengt en ervoor zorgt dat het te allen tijde zo aangenaam mogelijk spelen is.

Nieuw! Koreaanse en Noorse vertalingen

Naarmate ons publiek blijft groeien, groeit ook de vraag naar iGP Manager in nieuwe gebieden. We zien een toenemende vraag naar iGP Manager in Azië en Scandinavië. Om aan de vraag tegemoet te komen, hebben we twee gloednieuwe vertalingen van iGP Manager in het Koreaans en Noors toegevoegd.


Dit is een vertaling van deze blogpost van Jack Basford.
md-quotelink
medal 4933
1 year 192 days ago
Heel leuk allemaal
md-quotelink
medal 6235
1 year 192 days ago
nice ben benieuwd
md-quotelink
medal 5718
1 year 192 days ago
Gister de eerste race gehad onder de nieuwe update. Wat opviel was het volgende:

 • De banden werden heel snel heet, ik reed op SS en zelfs met de laagste intensiteit krijg ik ze niet in het goede window.

 • Met de H toets hou ik de chat in mijn scherm, dat werkt nog wel, maar als ik dan wil chatten klikte ik het chatvenster aan, vervolgens weer terug naar de race (het oogje) en dan werkte de H functie nog steeds. Nu moet ik opnieuw H in toetsen om de chat te volgen (kleinigheid)

 • In de competitie was toch wat verwarring over de SC. Wanneer komt deze? We zien wel een gele vlag als iemand zonder brandstof komt te rijden, dan is er geen DRS en of Boost (zeiden ze in de comp.)Iedereen in de competitie is blij met de ontwikkelingen die er zijn en we hopen dat de volgende ontwikkeling zal zijn, het verplicht kunnen stellen om een race op 2 banden compounds te moeten rijden. Wij hebben dit nu onderling afgesproken, maar het zou gaaf zijn als dit vanzelf gaat.

md-quotelink
medal 6445 SUPER MOD
1 year 191 days ago
Hallo Erwin,
Zo te zien hebben jullie je race gehad in de korte tijdspanne dat de nieuwe versie van de webviewer ook online was. Die had eigenlijk niet mogen online komen en is ook snel weer teruggedraaid naar de vorige versie. Dat zou je in je race vandaag moeten zien.

Het grootste probleem met de nieuwe viewer is dat als je je push level verandert via het toetsenbord (de a,d,j,l toetsen) het visueel lijkt alsof dit wordt aangepast, maar in werkelijkheid gebeurt dit niet. Alleen klikken met de muis werkt echt. Dat is volgens mij de reden van je eerste punt. Je dacht dat je op laagste push level zat, maar eigenlijk was dit niet zo en je banden begonnen dus te overhitten.

Je tweede punt is ook iets dat ik tijdens het testen al had opgemerkt en in de buglist gezet. Ik vermoed dat ze hier de release van de nieuwe viewer niet voor gaan tegenhouden, maar het is in elk geval genoteerd als iets dat ze moeten oplossen.

I.v.m. je derde punt: In deze thread op het Engelse forum wordt uitgelegd wat er allemaal een SC of gele vlag kan veroorzaken en wat de kans erop is. Als er iemand zin heeft om die te vertalen naar het Nederlands kunnen we dat ook hier op het forum zetten :)
md-quotelink
medal 5332
1 year 189 days ago
Na een week afwezigheid vandaag voor het eerst na de update geprobeerd te spelen op iPad Air. Race wil niet laden en app crasht steeds. App is al ge-update naar versie 3.600.
Waar kan dit aan liggen?
Groeten
Maarten
md-quotelink
medal 6445 SUPER MOD
1 year 189 days ago (Last edited by Gert Rose 1 year 189 days ago)
Kan je proberen de app volledig te verwijderen en opnieuw te installeren?

En welke iOS versie staat daarop? Dan kan ik checken of er bekende problemen mee zijn.
md-quotelink
medal 6445 SUPER MOD
1 year 186 days ago
Maarten, die crash blijkt consistent voor te komen op minder recente versies van de iPad Air. Developers zijn ermee bezig. Welke iPad Air versie heb je? En is dat iOS 12?
md-quotelink
medal 5332
1 year 185 days ago

Gert
Maarten, die crash blijkt consistent voor te komen op minder recente versies van de iPad Air. Developers zijn ermee bezig. Welke iPad Air versie heb je? En is dat iOS 12?Model is MD793FD/a, op iOS 12 idd.


Hopelijk wordt het snel opgelost. Vandaag op de laptop gespeeld, maar dat gaat toch minder prettig.
md-quotelink
medal 6445 SUPER MOD
1 year 185 days ago
ok, als het iOS 12 is, is het inderdaad het probleem waar ze op aan het werken zijn. 

Ik speel net liever op laptop, vind het makkelijker daar om een volledig overzicht te houden en snel aanpassingen te maken :) Ieder zijn eigen voorkeuren zeker? :)
md-quotelink
medal 6445 SUPER MOD
1 year 184 days ago
Maarten,
Er is zonet een nieuwe iOS versie gereleased die dit probleem hopelijk oplost. Nieuwe versie is 3.602 (341).
Apple heeft wel zijn release proces veranderd waardoor het niet meer mogelijk is om versies eerst door een beperkte beta tester groep te laten testen. De enige mogelijkheid is nu om het ineens aan het hele publiek te distribueren. Dus vanaf nu gaan nieuwe iOS versies jammer genoeg minder getest zijn wanneer ze worden gereleased :( Danku Apple!
md-quotelink
medal 5332
1 year 183 days ago (Last edited by Maarten SpeedRacer 1 year 183 days ago)
Bedankt voor je bericht.
De update wordt nu geïnstalleerd.
Straks even testen.
*************
In de race crashte hij nog, maar daarna spel opnieuw geinstalleerd. Daarna deed hij het wel in een snelle race.
md-quotelink
medal 6445 SUPER MOD
1 year 183 days ago
Het lijkt erop dat je normaalgezien 1 race zou kunnen doen zonder crash. Als je een tweede race wil doen, moet je de app even sluiten en opnieuw opstarten. In volgende versies gaan ze dit ook proberen oplossen, maar als je inderdaad 1 race zonder problemen kan doen elke keer, zou het toch al speelbaar moeten zijn.
md-quotelink
medal 5332
1 year 182 days ago
Vandaag de gewone race gedaan. Ging goed. 1-2 gefinisht 😀
md-quotelink
medal 5332
1 year 178 days ago

Gert
Het lijkt erop dat je normaalgezien 1 race zou kunnen doen zonder crash. Als je een tweede race wil doen, moet je de app even sluiten en opnieuw opstarten. In volgende versies gaan ze dit ook proberen oplossen, maar als je inderdaad 1 race zonder problemen kan doen elke keer, zou het toch al speelbaar moeten zijn.Het gaat nog niet helemaal goed. Als ik in de chat ga in de app dan crasht de app steeds. Is ook niet onoverkomelijk, maar wel minder gezellig.
md-quotelink
medal 6445 SUPER MOD
1 year 178 days ago
Bedankt voor de update Maarten. Heb dit doorgegeven aan de developers.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.