ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Biztonsági autó, teljes idő-mutató táblázat és KERS használat mindkét autón

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
4 years 33 days ago (Last edited by Péter Kovács 4 years 33 days ago)
Üdv Managerek!

Itt a legújabb közlemény magyar fordítása: 

"2020 első nagyobb frissitése az egyik legjobban várt frissités valaha! Bemutatkozik a Safety Car (biztonsági autó), a részletesebb időeredmények mutatása verseny közben és mostmár mobilról is lehet mindkét autó KERS-ét egyszerre használni. Ezen felül érkezik még a már számítógépen elérhető teljes autó festés bővítmény, javított kapcsolat a gyors versenyekhez és még sok más.

Új! Safety Car (Biztonsági autó)

Az leglenyűgözőbb stratégiai változatosságokat a Safety Car hozza és ez mostmár bekerült a játékba is. Bármikor történik valami a pályán, akkor megvan az esélye, hogy megjelenik a SC (Safety Car), ezzel lehetőséget nyit a széles körű stratégiai változtatásokra, csak úgy, mint a való életben, ezzel is izgalmasabbá téve a versenyeket.

Új! Verseny nézet

Nem csak a versenynézet néz ki jobban, mint eddig, de mostmár a mobilon játszók is teljes részletességgel hozzáférnek az idő adatokhoz, valamint használhatják a KERS-et mindkét autón egyeszerre. Főbb újítások:


  • teljes részletességű idő adatok mostmár mobilon is

  • egyszerre lehet a KERS-et használni mindkét autón (amennyiben 2 autós ligában vagy), mobilon játszóknak újdonság

  • teljesen újratervezett "gumi használat" és letisztultabb az egyszerűbb értelmezés érdekében

  • új és egyszerűbb felhasználó felület verseny közben, új modulokkal és jobban letisztult szín használattal

  • fejlesztett esős időjárás effektek




Új! Megnövelt valóság alapú festés készítő (AR)

Tedd valóságossá az iGP Managerben használt autódat- nézd meg, hogy fest az utcán, a garázsodban vagy bárhol a valós világban! A legfrisseb AR technológiát alkalmazva mostmár a valós világban megjelenítve készítheted el a legjobb csapat-képet.*

Kövessétek az iGP Managert a különböző social-media oldalakon, hogy le ne maradjatok a legújabb versenyekről, amiket ezzel a fejlesztéssel rendeünk meg!

*Csak azokon a mobil eszközökön érhető el, amelyeken van AR támogatás

Jobb Versenyzés! Testreszabható versenynaptárak és újragondolt autó fejlesztés.

A liga vezetők mostmár szabadon állíthatják a naptár hosszát 15 és 22 verseny között szezononként. 

Az autó fejlesztés és a beállítások a tierhez (kezdő, profi, elit) lettek szabva, ezzel is megelőzve a "kimaxolt" tulajdnságok gyakori előfordulását, valamint, hogy a kihívás a szinttel együtt növekedjen. A tartományok a következőek:

TIER                FEJLESZTÉSI MAXIMUM                BEÁLLÍTÁS TARTOMÁNYA

Kezdő              50 (nicns változás)                       1-20 (1-50-ről)

Profi                100 (80-ról)                                 1-50 (nincs változás)

Elit                  200 (100-ról)                               1-100 (1-50-ről)

Ezen változtatások miatt az összes körrekordot törölni fogjuk. Az eredeti frissitésben a 200-as fjlettségű autó megegyezik a 100-as fejlettsegű autóval a régi rendszerben, ez azt jelenti, hogy az összes szinten tulajdonképpen felére csökken a teljesítmény különbség a csapatok között, ezzel is szorosabb versenyt létrehozva. Ha kell tudunk ezeken a beállításokon változtatni, ezért figyelni fogjuk a visszajelzéseket a frissités kiadása után.

Fejlesztett kapcsolat élő versenyekhez

Ez a frissités egyben egy jelentős kapcsolat javulást hoz az applikációval. Magyarán ez a fejlesztés jelentősen lecsökkentheti vagy akár meg is szüntetheti az esetleges akadozásokat, laggokat verseny közben. Ezt főképpen iOS készülékeken lehet majd észrevenni az előző verziókhoz képest.

De nem tervezünk itt leállni. Folytatjuk a rendelkezésünkre álló technika fejlesztését és figyelni fogjuk a szélsőségesebb esetek fellépését is. Ez az egyik fő prioritás, ugyanis ez teszi élvezhetővé a játékot.

Új! Koreai és Norvég fordítások

Ahogy a felhasználók száma nő, úgy nő az igény a különböző területekna fordításért. Azt vettük észre, hogy Ázsiában és Skandináviában nőtt főképpen az iGP Manager-re való igény. Hogy ezeket az igényeket kielégítsük, két új fordítást raktunk a játékbe, a koreait és a norvégiait."

md-quotelink
medal 5000
4 years 33 days ago
Köszönöm az infot
md-quotelink
medal 5000
4 years 33 days ago
"csökken a teljesítmény különbség a csapatok között, ezzel is szorosabb versenyt létrehozva" szerintem pont ez a gond sokszor, tök ugyanolyan képességű autók vonatoznak...annak lenne értelme, ha élesebb különbségek lennének az egyes értékek közt, és azaz autó lenne a legversenyképesebb, amelyiknek az értékei leginkább passzolnak az adott pálya karakterisztikájához.
A safty car-t pedig akkor van értelme szerepeltetni, ha behozzák a pályaelhagyást, vagy  a magas kockázat melletti ütközés lehetőségét. Mert egyébként mégis milyen incidensre számítsunk? Az amúgy rég nem játszó bot csapatok autóelromlására? Na az kell még, hogy miattuk boruljon minden. 
md-quotelink
medal 5000
4 years 33 days ago
Vissza ettem a tegnapi verseny köreit. Mit jelentenek a sárga zászlók?
md-quotelink
medal 5000
4 years 33 days ago

Gábor
Vissza ettem a tegnapi verseny köreit. Mit jelentenek a sárga zászlók?



Lassan mozgó útakadály(valakinek kifogyott az üzemanyaga.
md-quotelink
medal 5000
4 years 32 days ago

Roland

Gábor
Vissza ettem a tegnapi verseny köreit. Mit jelentenek a sárga zászlók?



Lassan mozgó útakadály(valakinek kifogyott az üzemanyaga.


Köszi 

md-quotelink
medal 5000
4 years 32 days ago
Szeretném javasolni/kérelmezni az élethű verseny-animációt, és az előzés közbeni versenyzői hibák előfordulásának lehetőségét. (ennek csökkentésére már van versenyzői skill), és akkor picit gyakoribb lenne a SC is, meg jobb is lenne a versenyélmény.
md-quotelink
medal 5000
4 years 29 days ago
Sziasztok!
A ma esti szingapúri versenyre készülünk a bajnokságban. 28°C és 3.2 mm eső az aktuális állapot. Az autóbeállításnál lenne egy kis probléma, ugyanis, ha 100-as hasmagasság értéket és 100-as szárnyértéket állítok, a versenyző szerint még mindig nagyon alacsony mindkét érték. Tudnátok ilyesmiben segíteni, hogy mi lehet a probléma?
md-quotelink
medal 5000
4 years 28 days ago
Az mindenki másnak is alacsony lesz, nem csak neked
md-quotelink
medal 5000
3 years 359 days ago
Köszönöm a hasznos infókat 🙋👍
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.