ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Solved
Zomer/wintertijd

ios-checkmark-circle
This thread is closed because it is solved.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
4 years 28 days ago
Goede dag. Het is allemaal leuk met de zomer en winter tijd, maar dat betekend toch niet dat iGP de voor ingestelde tijden moet veranderen. Er wordt niet voor niets voor 1 tijd gekozen. Ik blijf er bij dat dit een dikke programmeer fout is en met een volgende update verwijderd kan worden, want het is heel erg irritant om 2 keer per jaar een race op een andere tijd te rijden waar NIET voor is gekozen. Ik ben meer dan een jaar host van mijn competitie en dit is de 3de keer dat dit euvel heeft opgetreden, ik zie dit heel graag verdwijnen en met mij vele anderen. Ik krijg elke keer veel klachten in mijn groep. Aub doe hier wat aan. Met vriendelijke groet, Mextreme.
md-quotelink
medal 6040 Super Mod
4 years 28 days ago
Hallo Mex, iGP wordt over de hele wereld gespeeld en zoals je ongetwijfeld weet, verandert niet elk land op hetzelfde moment naar zomer/wintertijd. Vele landen en regio's veranderen zelfs helemaal nooit. De logische keuze van iGP is dan ook om altijd met GMT te werken en de league hosts te laten beslissen of ze de tijdsaanpassingen willen volgen en zo ja, welk land ze hierin willen volgen.
Een herinnering hierover was 2 dagen geleden al gepost zodat je als host op tijd de nodige aanpassingen kon doen en er geen enkele race op een fout tijdstip zou verreden worden indien je de verandering van uur wil volgen.
md-quotelink
medal 5000
4 years 27 days ago
Hallo Gert, dank je voor je snelle respons.

Ik begrijp het verhaal met de GMT tijd, maar dan nog steeds is dat geen reden om een ingestelde tijd te veranderen. Kan daar echt niks aan gedaan worden? Ik was vergeten voor de race van zaterdag de tijd te veranderen en dat zal zeker niet de laatste keer zijn en het blijft raar om iets te veranderen om op hetzelfde uit te komen. Ik hoop echt dat iGP er toch ooit iets aan gaat veranderen. 
md-quotelink
medal 6040 Super Mod
4 years 25 days ago
De enige mogelijkheid zou zijn om de racetijd te linken aan de tijdzone van de host. Maar er gaan ook vele leagues zijn waar ze dat net niet willen, omdat ze met een heel internationale groep zitten.
De huidige implementatie is intentioneel zo gedaan, dus ik denk niet dat het gaat veranderen.
Er komen ook amper klachten over, dus voor de overgrote meerderheid lijkt dit wel best te werken.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.