ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

In progress
Vragen en opmerkingen

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
3 years 323 days ago
Hoe kan het dat een manager van level 12 wel punten kan scoren dan mij een manager van level 18 en betere rijders van talent 20 en ik zit er langer in dan hem en nog een bij vraag als je sponsors kiest die hoger inkomen geven krijg je dan ook veel hogere doelen ? Want heb nu sponsors die mij soms makkelijke doel geven van finish de race en soms de doel van  11 of hoger wat ik niet haal en wil klagen over spel ik moet telkens de spel opnieuw opstarten om de gratis aantal video's krijgen kan 1 zien en dan moet ik elke keer spel opnieuw opstarten 
md-quotelink
medal 6052 Super Mod
3 years 322 days ago
Hoi Dylan,

1. manager level 12 t.o.v. level 18 -> daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Monteer je bvb elke race een nieuwe motor of niet? Heeft hij misschien een betere strategie gebruikt? Managet hij de race live waardoor hij z'n banden op optimale temperatuur kan houden en ook boost en DRS kan managen en jij bent misschien offline? Veel verschillende parameters die ik niet ken waardoor ik niet echt een duidelijk antwoord kan geven. Als je deze vragen kan beantwoorden en ook meegeven wie dit level 12 team is, dan kan ik misschien wat meer in detail kijken en redenen vinden.

2. sponsors: ik neem altijd de sponsor die het meeste tokens en geld geeft, dus heb daar nog niet echt een studie over gemaakt of dit een invloed heeft. Deze vraag is al een paar keer gepasseerd op het Engelse forum ook, maar ik denk niet dat er al iemand een verband heeft kunnen aantonen tussen sponsor en doelstelling.

3. video's: er zit soms wat tijd tussen de beschikbaarheid van 2 video's. Er is niet altijd een nieuwe beschikbaar onmiddellijk nadat de vorige is afgelopen. Heb je al eens geprobeerd om een halve minuut te wachten of zo om te zien of er dan een video beschikbaar komt? Of even van pagina veranderen. Of is het probleem dat je de video-knop wel beschikbaar hebt, maar dat erop klikken niets doet?
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.