ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

 • Guest
  medal 0
 • Posts: 21
 • Post Likes: 3764

Notifications

 • No Unread Notifications

Official
Binnenkort: Nieuwe Hall of Fame

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 6445 SUPER MOD
1 year 94 days ago
Dit is een vertaling van deze blogpost van Jack Basford.


Op 1 juli 2020 verandert de Hall of Fame ten goede. Met meerdere managers die de topscore van 10.000 reputatie behaalden, had het oude Hall of Fame systeem enige tijd geleden zijn limiet al bereikt. Het hele systeem is opnieuw uitgedacht om het elke maand een actief en boeiend onderdeel van de community te houden. Enkele belangrijke veranderingen zullen onmiddellijk op 1 juli ingaan, en we kondigen dit op voorhand aan met deze blog. Dit is niet elk detail, maar dit zijn de belangrijkste punten om te onthouden.

Onbeperkte reputatie

De tot nu toe geldende reputatielimiet van 10.000 wordt niet meer toegepast. Hierdoor kan de concurrentie voor de toppositie weer op gang komen.

Seizoenen

Elke kalendermaand wordt beschouwd als een volledig seizoen in de nieuwe Hall of Fame. De reputatie van een manager zal elk seizoen als volgt worden gereset:

 • Managers met een reputatie onder de 5000 worden aan het begin van elke maand gereset naar 5000.

 • Managers met een reputatie boven 5000 worden ook gereset, maar behouden de helft van hun reputatie boven 5000. Bijvoorbeeld: reputatie 7000 wordt reputatie 6000 bij het resetten van het seizoen.Dit proces zal alle managers in staat stellen om te mikken op de toppositie, waarbij geen enkele speler in staat is om mega reputatie winsten te behalen die niet ingehaald kunnen worden door het verwijderen van enige limiet op reputatie. Degenen die al aan de top van de Hall of Fame staan zullen nog altijd wel een voorsprong behouden bij het ingaan van een nieuw seizoen.

Nieuwe landen- en vriendenranglijst

Alle gebruikers worden ondergebracht in 3 categorieën van Hall of Fame:

 • Wereld - internationale ranglijst van alle spelers

 • Land - vergeleken met managers met dezelfde nationaliteit

 • Vrienden - vergeleken met managers in je vriendenlijstPrijzen

De topfinishers in de 'Wereld' Hall of Fame zullen elke maand prijzen ontvangen in de vorm van beloningen zoals cash en Tokens.


Dit is een vertaling van deze blogpost van Jack Basford.
md-quotelink
medal 6038
1 year 92 days ago
Top.
Wij hadden ook zoiets bedacht voor diegene die kampioen worden in hun regiegroep. Een beloning in de vorm van tokens of geld. Want nu is er niks extra's en maakt het niet uit of je 1e, of 14e wordt.
md-quotelink
medal 5330
1 year 72 days ago
Kampioenschap winnen in dit spel is echt triest. Me zou toch inderdaad iets speciaal kunnen doen. 
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.