ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Az iGP Support-ot mostmár az app elhagyása nélkül is fel lehet keresni!

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
3 years 299 days ago (Last edited by Péter Kovács 3 years 209 days ago)
" Mától egy új fajta módon is segítséget tudunk nyújtani a játékosoknak.

Mostantól bárki küldhet visszajelzést a fejelsztőknek vagy jelenthet bug-ot az app elhagyása nélkül. E-mail-en keresztül vagy bármilyen más oldalon visszajelzést küldeni nekik nem volt a legjobb dolog, ugyanis sok minden miatt elkerülhette ez a fejlesztők figyelmét. Ha csak visszajelzésetek van a fejlesztők részére akkor azt a Suggestions Fórumon tehetitek meg továbbra is, link hozzá ide kattintva.

Minden egyéb fontosabb és javításra szoruló dolgot jelenthettek a Segítség ikonra kattintva a bal oldali menüsor tetején. Ott a Segítség és Támogatás fülre átmenve írhatjátok le észrevételeteket, ha a Kapcsolat-linkre kattintottatok.

Ha az app-ot használjátok, akkor egy új fület nyit meg az app-on belül. Akik böngészőben játszanak azoknak egy új lapot fog megynitni ez a funkció és ott jelezhettek vissza. Miután egy észrevételt jeleztél ugyanarra a Kapcsolatra kattintva nézhetitek meg, hogy jött-e válasz, mint amin jeleztétek a hibát.

Ennyi az egész! Az elkövetkezendő hónapokban a segítség nyújtási folyamatunkat fogjuk finomhangolni. Például egy ilyen funkció lenne egy értesitést küldeni a játékosnak, ha válaszoltunk neki ezen a felületen. Ezzel elérve azt, hogy ne kelljen mindig ezt figyelned, hogy válaszoltunk-e már neked. Még tervben van az is, hogy ezt a linket sokkan könnyebben elérhetővé tesszük, ezzel is könnyítve a fejlesztők elérését.

Ha bármi kérdésetek van azt feltehetitek itt vagy az eredeti fórumbejegyzésnél, amit itt találtok."
md-quotelink
medal 5000
3 years 299 days ago
Kiegészítés (ha nem baj): hálásak lehetünk,hogy a ‘magyar csapat’ energiát,időt nem kímélve mindenki problémájára reflektál és velünk ‘öreg’ managerekkel együtt segítséget kap bárki.Ennek legegyszerűbb és leghatékonyabb formája a magyar igp discord szerverhez való csatlakozás: https://discord.gg/PrC4SC
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.