ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Український форум

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
3 years 291 days ago
Сьогодні у нас є новий і вдосконалений спосіб надання підтримки всім нашим гравцям.

Тепер усі гравці можуть подати запит на допомогу щодо помилок або проблем із геймплеєм, не виходячи з гри. Надіслати нам електронну пошту чи написати нам у соціальні медіа буде менш складно. Якщо у вас є відгуки про iGP Manager, скористайтеся форумом пропозицій.

Ви можете створити нові запити на допомогу, торкнувшись довідки, розташованої знизу ігрового меню в грі, між кнопками Налаштування та Вийти, а потім перейдіть на вкладку 'Довідка та підтримка' та натисніть на друге посилання 'Зверніться до нас'.

Якщо у вас є додаток, він відкриє сторінку у внутрішньому веб-переглядачі нашого додатка. Для тих, хто в Інтернеті чи мобільному браузері, буде запущена нова вкладка для подання запиту. Після подання запиту ви можете будь-коли перевірити його на відповідь, натиснувши посилання Зв'яжіться з нами, як ми згадували раніше.

Це все є для цього! Протягом наступних місяців ми будемо налаштовувати та вдосконалювати наш процес підтримки. Наприклад, одна з функцій, яку ми плануємо додати, - це сповіщення, коли ми відповіли. Це дозволить вам не перевіряти відповідь від нас. Ми також полегшимо пошук посилання на підтримку, аби зв’язатися з нами.

Якщо у вас є якісь запитання, будь ласка, задайте їх нижче.

Оригінал повідомлення: https://igpmanager.com/forum-thread/37109
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.