ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Solved
Figyelmeztetés nélküli kirúgás

ios-checkmark-circle
This thread is closed because it is solved.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
3 years 278 days ago
Szép Estét Mindenkinek!

Ja Vol nevű játékos a mai napon eltávolított, minden figyelmeztetés nélkül, a Hungaroring ligából, és úgy tudom, hogy másokat is. Ezt miért teheti meg?
md-quotelink
medal 5000
3 years 276 days ago
Ezzel sajnos nem tudnak mit kezdeni, előfordul, hogy valaki visszaél a hatalmával. De azóta már ha jól látom létrehozott egy új ligát. Nem tudom mennyire tanácsos belépni oda vele megint
md-quotelink
medal 5000
3 years 272 days ago
Üdv!

Hasonlóan jártam mint a kolléga. Arrabona f1 bajnokság, 2 napja lett tamas tamas az új szervező. A korábbi szervező már rég nem ott volt, de ettől függetlenül aki aktív volt az tudott versenyezni (nem sok ilyen ember volt). Amikor át lett adva a stafétabot páran a kezdő ligából átléptek egy újba, gyanús is kezdett lenni a dolog. A profiknál csak én voltam aktív, így megnyertem a bajnokságot. Ő feljutott, gondolom elejébe akart menni egy vereségnek, mert a pilótáim sokkal jobbak voltak mint ott bárkinek. Szerencsére épp elegem kezdett lenni a játékból, de ez rátett egy lapáttal és hogy azt ne mondjam mindennek a teteje volt az utolsó futam átalakítása. A szezon 22 futamos volt, 21 futamon a rendes versenytáv 50%-a volt beállítva, az utolsó futamra pedig 25%. Ha lehet jelezni a fejlesztőknek igazán beállíthatnák hogy ha elkezdődik egy szezon azon ne lehessen menet közben módosítgatni. Továbbá ez a bárki kirúghat bárkit is elég vicces. A korábbi szabálya az volt a bajnokságnak hogy 2 féle keveréket használni kell. Aki játszott az betartotta ezt, aki meg nem az rossz beállítással, közepes gumikkal nyilván esélytelen volt a jó helyezésekre. Ez a kitétel a liga átvevésekor eltűnt, viszont én tartottam ezt a szabályt, mint mindig ha beállítottam az autót a futamra. Viszont ezzel is lehetne valamit kezdeni hogy indoklás nélkül vagy a csoportban résztvevők X %-ának szavazata nélkül ne lehessen valakit kitenni egy bajnokságból. Az már meg csak hab a tortán hogy jelszó került a bajnokságra, amit szintén nem közöltek a résztvevőkkel, ugyanis én se kaptam. Emberünkre amúgy természetesen nem lehet privát üzenetet írni. Nem tudom mennyire jellemző ez a jelenség az igp társadalomra (két és fél szezont játszottam, tehát kb 55 napot), de nekem elvette a kedvem a komoly játéktól ez a szabályok nélküli anarchia.
md-quotelink
medal 5000
3 years 272 days ago
Rengeteg különböző liga és ligavezető van a játékban. A legtöbb játékosnak eszébe sem jutna, hogy visszaéljen a hatalmával. Sajnos vannak ilyen emberek,ezekkel nem lehet mit kezdeni. Az viszont érdekes, hogy szezon közben változott a versenytáv, mert elvileg ilyet nem lehet, ez csak a következő szezonban kéne, hogy életbe lépjen. Ezzel a részével tudnak csak mit kezdeni a fejlesztők, ezt át is adom nekik. Szerintem keress egy nagyobb, ismertebb ligát, ott aktív a társaság, élvezetesebb játszani is😉
md-quotelink
medal 5000
3 years 265 days ago
hello. engem is kidobtak figyú nélkül. 
Gombár István aki 5 csapattal van a bajnokságba!!! éveszélybe került az első helye! milyen primitiv gyáva ember. ne jelentkezzetek abba a bajnokságba.!
ha mi elhagyjuk a bajnokságot és bünti jár érte ezért miért nem??? 
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.