ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Game
Terug val??

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
3 years 293 days ago
ik hoop dat ik antwoord kan krijgen hierbij vorig seizoen kwam ik eindelijk na 7 seizoenen mee met de strijd in races en behaalde ik heel wat punten nieuwe seizoen is beginnen paar dagen geleden ik me rijders klaar gemaakt en verder niks veranderd als daarvoor en nu heb ik moeite met 1 punt te halen wat nog niet is gelukt wat doe of is er fout gegaan?? 
md-quotelink
medal 5608 Super Mod
3 years 290 days ago
Goh, moeilijk te zeggen van buitenaf natuurlijk. Je coureurs en hoofdontwerper lijken allemaal OK.
Heb even de resultaten van je laatste rae in Azerbeidzjan opengedaan en qua pure snelheid lijkt het wel ok, je kwalificeerde 3&4, maar in de race dan teruggevallen naar 11&13 op 20 en 25 seconden. Ben je live aanwezig in de race zodat je met push level kan spelen voor een optimaal resultaat en het managen van je bandentemperatuur?
Ik zie wel dat veel van je tegenstanders level 20 zijn en jij level 18. In de veronderstelling dat ze hun technologiegebouw volledig ontwikkeld hebben, wil dat zeggen dat ze iets sterkere boost en DRS hebben dan jij, maar het verschil is niet zo groot dat het 20 seconden kan verklaren.
md-quotelink
medal 5000
3 years 290 days ago
Ja ben live aanwezig maar is ook van 1 is level 16 die haalt wel punten vandaar 
md-quotelink
medal 5047
3 years 281 days ago
Ik herken het van de afgelopen twee seizoenen. Daarvoor altijd heer en meester geweest. En zelf altijd het idee gehad dat ik het spel helemaal begreep na veel geleerd en geïnvesteerd te hebben. Echter de laatste twee seizoenen toch ook een behoorlijke terug val gekregen. Snapte er zelf ook niet veel van. Helemaal omdat de concurrent in kwestie hetzelfde doet als ik. 
Zelfde tactiek, zelfde 4 belangrijke factoren upgraden aan auto en noem maar op. Enigste verschil was de coureurs ervaring. Maar dat mag toch niet zo'n groot verschil maken? 

md-quotelink
medal 5000
3 years 281 days ago
nee klopt nou ben ik nooit heer en meester geweest maar ging goed mee mijn hoop was dan ook dat ik ditseizoen net iets langer kon mee doen voor kampioenschap maar helaas niet  denk veels te sterke competitie ook en niet op zelfde level maar vond het toch raar dat een manager van level 16 dan beter gaat 
md-quotelink
medal 5000
3 years 273 days ago
Snap het niet meer hoor heb nu in tweede race al vijf punten gepakt en vorige seizoen toen nog niks
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.