ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Solved
auto ontwerp na overstap

ios-checkmark-circle
This thread is closed because it is solved.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5047
3 years 279 days ago
Goedemiddag,

zoals bekend krijg je straffen als je over stapt naar een andere competitie.
Buiten het feit dat ik de straffen meer dan behoorlijk vind komt er nog een ander ding/vraag om de hoek kijken:

Je stapt over--> je krijgt dikke straf --> Wat gebeurt er dan met het auto-ontwerp voor het jaar erop.

In detail:

je stapt over en moet nog 6 races rijden voor nieuwe seizoen. Je ontloopt nipt degradatie vanwege de zware straf, maar dan?
Is je auto-ontwerp dan gebaseerd op de 6 races die je dat seizoen nog moet rijden of zijn de andere races ook meegenomen van de vorige comp die de ontwerpers en TD samen ontwikkeld hebben?

Mocht het niet zo zijn, dan is de straf dus nog zwaarder en ben je 1,5 seizoen bezig om de boel weer op orde te krijgen.
Ben benieuwd............
md-quotelink
medal 5599 Super Mod
3 years 279 days ago
In dat geval zal je auto-ontwerp voor het nieuwe seizoen berekend worden op het aantal races die die competitie had in het vorige seizoen. Je zal dus starten met een auto gelijkwaardig aan degenen die het volledige seizoen in die competitie hebben gereden.
md-quotelink
medal 5047
3 years 279 days ago
Maar Gert,..... 

ik wissel altijd met 3 verschillende HO's. Hoe moet ik dit nu doen dan?
md-quotelink
medal 5599 Super Mod
3 years 279 days ago
dit wisselen van competitie is een speciaal geval en de reset zal gebeuren op basis van de HO die op dat moment actief is, je auto zal dus zijn alsof die HO het hele seizoen actief geweest is.
md-quotelink
medal 5732
3 years 274 days ago
Gert, in onze competitie zijn nu een aantal managers die zijn overgestapt,  maar de acceleratie en remmen nu al bijna volle ontwerppunten hebben. Dit kan toch niet kloppen?
md-quotelink
medal 5599 Super Mod
3 years 274 days ago
ik zie dat je voor de eerste race zit. En zij hebben bijna 200 ontwikkeling? Dat klopt inderdaad niet, is jammer genoeg een bug die af en toe voorkomt en die we al een paar keer aan de developers hebben gemeld.
Er is wel een work-around. Als deze mensen nu de competitie verlaten, even aansluiten bij een andere competitie en die dan onmiddellijk terug verlaten en terugkomen naar jullie competitie, dan zou hun auto correct gereset moeten worden en gelijk moeten zijn aan die van jullie. Sterkte/zwakte van de huidige hoofdontwerper zal gebruikt worden.
Dit is de snelste manier, en normaalgezien zijn de meeste managers bereid om dit te doen om de competitie fair te houden.
Als ze niet bereid zijn om te doen, kan ik aan de developers vragen om hun auto handmatig aan te passen, maar ik kan geen garantie geven dat ze dat voor de race morgen gaan bekeken hebben.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.