ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Off-topic
Geçmiş Olsun İZMİR

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 4971
3 years 150 days ago
Dün yaşanan ve İzmir'i fazlasıyla etkileyen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza da bir an evvel can sağlığı diliyorum rabbimden..

99 depremini Yalova'da yaşayan ve "deprem" kelimesinin tüylerimi hala diken diken etmesi ile sizleri çok iyi anlıyorum. 

Herhangi bir yardıma desteğe ihtiyacı olan herkese elimizden geldiğince yardımı sağlamak istiyoruz. Kiminizin telefon numarası var irtibat halindeyiz fakat kiminizden haberimiz bile yok. Buradan birbirimize destek olabiliriz. Eğer oyuna girebiliyorsanız ve çevrenizde desteğe ihtiyacı olanlar varsa lütfen bildirin. Eminim ki buradaki herkes elinden geldiğince destekte bulunacaktır.

Geçmiş olsun güzel İzmir..
md-quotelink
medal 5000
3 years 150 days ago
Çok sağolun devamlı irtibat halindeyiz arkadaslarla.. manevi ihtiyaç ve ihtiyaç kalacakyer desteği sunabildik..
.Gönüllü arkadaş ve kardeşler ilk enkaz desteği yaptık. Gecesine doğru AFAD itfaye profesyonel işini bilenlere yardımı ettik. Geri kalan işleri profesyonele bıraktık dinlenme moduna geçtik acil ihtiyacta yardımlarını esirgemeyenlere teşekkür ederiz.. 

Yaşadık bı daha yaşamamak üzeri inşallah psikolojisi toparlamak çok zor...
md-quotelink
medal 4971
3 years 149 days ago
Şu durumda bile disslike atmayı kendinize yakıştırıyorsunuz. BRAVO..

Herhangi bir destek lazım olursa çekinme. Dediğim gibi burada bir çok kişi elini taşın altına soktu, daha niceleri de sokar..
Tekrar geçmiş olsun İzmir..
md-quotelink
medal 5000
3 years 149 days ago (Last edited by Kadri Sünnetçi 3 years 148 days ago)
Teşekkürler Kutlu. Çok sağol, eksik olma. Bir İzmir'li ve İzmir'de yaşayan ve de depremi evimde yaşamış biri olarak beni gayet iyi anladığını düşünüyorum.

Dilerdim ki oyunda yer alan İzmir'li oyunseverlere bu zorlu günlerde en azından bir kaç gün erteleme imkanı verilebilseydi tüm İzmir'liler sevinirdi. Bu durum ise İzmir'de yaşamayanların veya depremi anlamayanların bir kaybına yol açmayacaktı.

Bu mücbir durumda oyunla ilgilenemeyen bir İzmir'li olarak hassasiyet beklemek bir duygusallık değil, destek talebiydi. Sonuçta ortada bir oyunsever olarak emek veriliyor ve alınıyor. Bu vesileyle beni bu oyunla tanıştıran Mehmet Küçük kardeşim ve oyunu öğrenmem de katkısı olan Okan Bilge kardeşimin hakkını ödeyemem. Bunu da buraya bir dip not olarak eklemek isterim.

Ancak bazı bencil oyunseverlerin bu denli hassas bir durumu anlamaması ya da anlamak istememesinden dolayı, bulunduğum ligten biz İzmir'lilere hassasiyet göstermek ne mümkün ki bizim göstermemiz gerektiği anlaşılmış olup ayrıldım.

Biliyorum ki bu oyunun daha fazla kişi tarafından aktif olarak oynanmasını dileyen kişi olarak, oyunu uzun süredir oynayanlara gösterilen müsamahayı, oyuna yeni başlamış kişilere de gösterilmesine ön ayak olabilmeni dilerim.

Aksi halde bu oyun sadece belli bir kitle tarafından oynanıp, daha fazla kitlelere ulaşılmasının önüne geçilir.

Burada yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir.

Tekrar iyi dileklerin için teşekkür ederim. 
Saygılarımla, 
md-quotelink
medal 5000
3 years 149 days ago
Konunun dışına çıkmayı sevmiyorum. Söylemeden de inan fark etmiyorum.  Hayat meselesi olduğunu bilmiyorlar zaten bilselerde çocuk oldukları için yine yaparlar bence büyütülecek bı durum değil görmezden gelmek daha sağlıklı.. he bu arada saolasin tekrardan
md-quotelink
medal 5000
3 years 148 days ago
Selamlar herkese bir izmirli olarak depremi yalayanlardan biriyim çok şükür bir sıkıntımız olmadı herkese teşekkür ederim. 

Bu arada kadri kardeşimizin bahsettiği ligin yönetim kadrosundayım, deprem günü yarışı ertelemeye çalıştık ancak saat geçtiği için yapılamadı. Modaratörümüz Kutluhanda duruma şahitdir. Devam eden günlerde de bir talep olmayınca erteleme yapılmadı. Burda bu şekilde konuşmalar ve kötülemeler hoş olmadı malesef. Tekrardan tüm hemşehirlilerime geçmiş olsun diliyorum.

Ligimizde de yarışların iptal olmaması konusunda görüş belirten kimse olmadı. Sadece şartlar bir araya gelemedi malesef. 
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.