ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3764

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
iGP Manager's 9de verjaardag

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 6445 SUPER MOD
286 days ago
Dit is een vertaling van deze blogpost van Jack Basford.Het is vandaag negen jaar geleden dat iGP Manager voor het eerst zijn opwachting maakte in browsers, met een compleet nieuwe stijl van real-time massale multiplayer race team strategie. Drie en een half jaar geleden kwam iGP Manager in de app stores en begon het te groeien boven onze stoutste dromen door de unieke ervaring die het daar introduceerde. In de tijd daarna lijkt het alsof de vooruitgang vertraagd is, maar wees gerust, we hebben gewerkt aan iets heel bijzonders dat het wachten meer dan waard zal zijn. Ik kan nu definitief zeggen dat het in het eerste kwartaal van 2021 zal worden gelanceerd. Voor degenen onder u die bij ons zijn gebleven op deze reis: wij danken u uit de grond van ons hart. Het is deze prachtige gemeenschap en uw steun die dit alles mogelijk heeft gemaakt.

We zijn erg opgewonden om volgend jaar eindelijk te kunnen onthullen waar we aan gewerkt hebben. Voorlopig kan ik alleen maar zeggen dat het iets is waarvan we denken dat het een stap voorwaarts zal zijn, niet alleen voor iGP Manager, maar in het algemeen voor dit genre van games.

Een deel van de afweging die we hebben geaccepteerd was dat 2019 en 2020 langzamer zouden zijn qua ontwikkeling dan normaal, omdat onze focus opgesplitst was met deze update. Als het eenmaal is uitgebracht, kunnen we teruggaan naar kortere termijn updates en het spel beter onderhouden.

Ondertussen hebben we gewerkt aan een aantal andere updates die binnenkort zullen worden uitgebracht. De eerste is een cosmetische update waarmee u het uiterlijk van de bestuurders en het personeel kunt veranderen.

Zoals u weet kunt u op dit moment het uiterlijk van de bestuurders en het personeel veranderen, maar zonder veel aanpassingsmogelijkheden. Deze update breidt dat uit tot een aanzienlijke aanpassing van het uiterlijk van de bestuurders en het personeel.

Nieuwe functies zijn onder andere: de mogelijkheid om de outfit van bestuurders aan te passen, zoals hoofddeksels en andere accessoires, evenals de mogelijkheid om kapsels en gezichtsbeharing aan te passen, met tientallen nieuwe opties om uit te kiezen.

Een snelle blik op onze changelog laat nog steeds zien hoe druk we bezig zijn geweest met het onderhouden van iGP Manager, zelfs met alles waar we aan aan het werken zijn. In de afgelopen weken hebben we een veelgevraagde en langverwachte wijziging van de competitiefilters uitgebracht, waardoor de zoekresultaten accurater zijn en altijd resultaat opleveren.

In het voorbije jaar hebben we een nieuwe Hall of Fame gelanceerd en nieuwe functies toegevoegd zoals Augmented-Reality modus, de basismogelijkheid om het uiterlijk van bestuurders en personeel te bewerken, aanpasbare kalenders en seizoenslengtes, nieuwe vertalingen, volledige gedetailleerde live-timing op mobiele telefoons, Google Play en App Store login-mogelijkheden, een nieuw menusysteem en nog meer.

Elke maand hebben we ook aandacht besteed aan prestatie- en gameplay-balanceringszaken, zoals de meeste bezorgdheden over de kwalificatie. Er is ruimte om in de toekomst het kwalificatiesysteem te herzien om er meer verbeteringen uit te halen. We hebben ook de prestaties van de app en het geheugengebruik op verschillende apparaten verbeterd en nog veel meer.

Echt, het is een vrij productief jaar geweest, ondanks hoe moeilijk het voor iedereen is geweest. We zijn allemaal getroffen door de wereldwijde pandemie en het heeft een aantal tegenslagen geïntroduceerd in onze plannen zoals het voor iedereen heeft gedaan. Maar we hadden ook niet verwacht dat we zoveel gedaan zouden krijgen, terwijl we bezig waren met de grote update waar ik aan het begin naar verwees.

3 jaar na de lancering van de app ziet het er beter uit dan ooit voor iGP Manager en we geloven dat 2021 een heel speciaal jaar wordt voor iGP Manager en iGP Games.

Doe je best om voor jezelf en je geliefden te zorgen dit kerstseizoen, blijf veilig.


Dit is een vertaling van deze blogpost van Jack Basford.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.