ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Off-topic
İGP Türkiye Ligi - Röportajlar

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
No posts yet.
medal 5000
3 years 121 days ago (Last edited by Okan Bilge 3 years 121 days ago)
Okan Ateş Röportaj

" Her Yarış Korku Salıyorum... "

* Uzun Bir Sezonun Ardından 32.Sezonu Şampiyon Olarak Tamamladın ve Adını Şampiyonlar Listesine Yazdırmayı Başardın, Neler Hissediyorsun ?
Bu benim için harika bir andı. Hâlâ inanmakta güçlük çekiyorum. Şampiyon olabileceğime inanan ve bana oyunu öğreten herkese teşekkür ederim.

*Başarının Devamı Gelecek mi ? Yoksa Dinlenmeye mi Çekileceksin ?
Bu tam da inancımı kaybetmeye başladığım bir anda gelen şampiyonluktu. İmkansız gibiydi ama son yarışta birkaç şart bir araya geldi ve şampiyon oldum. Bunun devamının gelmesi için elimden gelen herşeyi yapacağım.

* Başarını Borçlu Olduğunu Düşündüğün Herhangi Birşey Var mı ? Hırs,Bilgi,Tecrübe vs Gibi…
Hiçbir zaman çok hırslı bir insan olmadım. Bu başarı biraz da takım arkadaşlarım sayesinde geldi. Bu sezonda takımlar şampiyonasına katılıncaya kadar çok istekli yarışmadım. O yüzden bu başarıyı en başta takım arkadaşlarım Hakan ve Tolga abiye adıyorum.

* Ligde Kendine Rakip Olarak Kimleri Görüyorsun ?
Furkan Deniz, Yılmaz Üstünkol, Okan Bilge, ligde oldukları zaman Ataberk Kırçuvaloğlu ve Mansur Mehdiyev.

* 33.Sezonun İlk Yarışına Çok Farklı Hedefsiz Bir Stratejiyle Çıktın ve Yarışı 28. Tamamladın, Bu Rakiplere Bir Uyarı Mıydı Yoksa Tamamen Stratejik Bir Hamle mi ?
Hem stratejik bir hamle hemde yarışta aktif olamayacağım için lastik saklamak istedim. Rakiplerime gözdağı vermek için bu tarz hareketlere ihtiyacım yok. Pistte olduğum her yarış korku salıyorum zaten (gülerek).

* Ligimizde ki Kers Kullanımı Hakkında Ne Düşünüyorsun ? Sence Kers Kullanımı Hatalı Kullanan Var mı Ligimizde ?
Ligimizde kers kullanımı konusunda usta isimler olduğu gibi bazı noktalarda hataları olan isimlerde var. Bazı isimlerin ise en baştan kers kullanımı konusunda eğitilmeleri gerek.

*Şampiyon Birisi Olarak Ligimizde Eğitim Vermeyi Düşündüğün veya Şuan Eğitim Verdiğin Geleceğin Şampiyon Adayı Birisi Var mı ?
Birlikte takımlar şampiyonu olduğum takım arkadaşlarım Hakan ve Tolga Abi (Tol Bab) ikiside gelecekte şampiyon olabilirler. Eğitim verme konusuna gelirsek eğitim isteyene verilir. Yani öğrenmek isteyen soru sorabilir herkese elimden geldiğince yardımcı olurum.

*33.Sezonda Sence Şampiyonluk İçin Kimler Yarışır ?
Furkan Deniz, Yılmaz Üstünkol, Okan Bilge. Sürpriz olarak da Özgür Gündoğan'ın üst sıraları zorlayacağını düşünüyorum.

*Ligdeki Arkadaşlarımıza Araç Gelişimi Hakkında Vermek İstediğin Bir Tavsiyen Var mı?
Araçları geliştirirken sezon takvimini dikkate alsınlar. Her pistin özelliği diğerinden farklı bu yüzden sezonun belirli noktalarında öne çıkacakları veya geri düşecekleri periyotlar olacak. Bunların olduğu zamanlarda araçtan maksimumu almalılar. Örneğin araç gelişiminize uygun olan 4 pist üst üste geldiyse bu 4 pistten 3 galibiyet çıkartarak şampiyonada önemli bir kazanç elde edersiniz. Aracınız uygun olmadığı 4 pist denk geldi bu 4 yarıştan 3 ünü ilk 5 te bitirirseniz bu yine size avantaj sağlar.

*Son Olarak Ligimizle Alakalı Hislerini Bir Kaç Cümleyle Anlatır Mısın ?
Bu ligi seviyorum. Eski ligim dağıldıktan sonra buraya geldim ve daha ikinci sezonumda şampiyonluk için rekabet halindeydim. Benim için önemli olan arkadaşlık ortamı ve burada bu fazlasıyla mevcut.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tolga Babaoğlu (Tol Bab) Röportaj


" Onların Planlarını Bozacağım... "


* İlk Podyum ve İlk Podyumla Gelen İlk Galibiyet Neler Hissediyosun ?
Benim için gerçekten uzun zamandır beklediğim bir andı. Kimi yarışlarda son birkaç tura kadar yukarılarda olmama rağmen tecrübesizlik ve hatalardan podyum görememiştim. Podyumu birincilikle görmek, üstelik usta isimlerin önünde bitirmek mutluluk vericiydi.

* Bugünkü Başarının Sırrı Nedir ?
Açıkcası lastiklerimi iyi koruduğumu düşünüyorum. Önceki sezonlarda hırsıma yenilerek yaptığım hataları yapmayıp sakinliğimi korudum. Bu da yarışın sonuna kadar beni yukarılarda tutmak için yetti.

*Başarını Borçlu Olduğunu Düşündüğün Herhangi Birşey Var mı ? Hırs,Bilgi,Tecrübe,Şans,Şahıs vs Gibi…
32. sezondaki takım arkadaşlarım Hakan, kısa süreli de olsa Uğur ve özellikle de Okan (Ateş) kardeşim, bilip çok fark etmediğini düşündüğüm ve bilmediğim bir çok konuda bizleri aydınlattı. Yarışlardan önce strateji konusunda bakış açımı değiştirdi. Son yarışlarda artık ekranı izleyen biri hissinden araca hakim olduğumu düşündüğüm bir noktaya geldim. 

*Ligde Kendine Rakip Olarak Kimleri Görüyorsun ?
Ustaların olduğu bir lig bu lig. Tabi ki herkes gibi ben de zirveye oynamak istiyorum. Bu sebepten tepeye kim göz diktiyse rakibim ama oyuna birlikte başladığım Özgür Gündoğan, Okan Arslan’ı geçtiğimde daha bir keyifleniyorum. Şampiyonluğun en büyük adaylarından Okan Ateş’i geçtiğimde de aynı keyfi alacağımı biliyorum.

*Araç, Pilot ve Personellerin Sence Başarı İçin Yeterli Seviyedeler mi ?
Şu an ekibimden çok memnunum. Bu sezon da aynı ekip devam edeceğiz. Fakat Level 19’a geçtiğimde TD’ümüzle muhtemelen yollarımızı ayıracağız. BT’ın kuvvetli yönünün hızlanma olmasından dolayı kolay vazgeçilebilir olduğunu düşünmüyorum.

*Ligimizde ki Kers Kullanımı Hakkında Ne Düşünüyorsun ? Sence Kers Kullanımı Hatalı Kullanan Var mı Ligimizde ?
Açıkcası Kers konusunda hatalı kullanımlar olmakta. Ben de bu hatayı yapanlardanım. Bu sezon bu hataları yapmayıp yukarılarda yerimi almak istiyorum.

*33.Sezonun İlk Yarışını Kazanmış Birisi Olarak Sezon İçerisindeki Hedeflerinde Bir Yükselme Olmuş Olması Muhtemel, Sezonu Kaçıncı Sırada Bitirmeyi Hedefliyorsun ?
Bu ligdeki 5. sezonum. İlk sezondaki hedefim gerçekten ligden düşmemekti. Her sezon daha yukarıyı hedefledim, realist hedefler koydum ve bunları gerçekleştirdim. Sezon uzun bir maraton fakat 32. sezonda ilk 10’da olan bir arkadaşım bu sezon orada bitiremeyecek :)

*33.Sezonda Sence Şampiyonluk İçin Kimler Yarışır ?
Okan Ateş ve Furkan rekabeti keyif verici fakat bizler de gelişen pilotlar olarak onların planlarını bozacağımızı düşünüyorum. Bu sezon sürprizlere açık.

*Yarışlarda Seni En Çok Zorlayan Kişi Kim ?
Halo dayıyı tepeye yazıyorum. En çok o zorluyor. KERS ve DRS katili :) Defalarca boşa Kers kullandırdı.
Yavuz Karadağ’ı da boş geçemem. Geçen sezon beni çok zorladı. Planlarımı alt üst ettiğini söyleyebilirim.
#itiraf lvl17 Mustafa Kıray beni geçtiğinde çok bozuluyorum :). Oyuna ilk başladığım ligde de zorluyordu beni.

*Son Olarak Ligimizle Alakalı Hislerini Bir Kaç Cümleyle Anlatır Mısın ?
Lige gelmeden Özgür bu ligin zorlayacağını söylemişti zaten. Zorlanıyorum da fakat bilgi birikim olarak kişiyi çok geliştiriyor. Bu ligin tornasından çıkmış ve kendini yetiştirmiş herkes başka liglerde çok rahat şampiyon olur.
Ligde arkadaşlık bağları kuvvetli ama kavga çıkartmak istiyorsanız DRS öncesi KERS kullanın. Kesin çalışıyor :D

Ayrıca belirtmek isterim ki padok havası solumuş biri olarak rekabeti kızıştıracağım bilinsin…






md-quotelink
medal 5000
3 years 113 days ago (Last edited by Okan Bilge 3 years 113 days ago)
Yılmaz Üstünkol Röportaj

"Avının Peşindeki Aslan Gibi..."

32.Sezonu 3.Sırada Tamamladın ve Bu Ligde Henüz Bir Şampiyonluk Elde Edemedin. Bu Sezon Şampiyonluk Gelecek mi ?
Her sezon genelde ilk 3'teyim ama bu sezon ligimiz baya bir güçlendi geriden gelen arkadaşlar arayı kapatınca artık baya zorlanıyorum şampiyonada iddiam bile olmayacağını düşünüyorum hedefim ilk 5'ten düşmemek olacak bu sezon açıkçası.ama gelecek sezona gümbür gümbür hazırlandığımıda herkesin bilmesini isterim bu sezon Feda sonraki sezon Cefa olacak benim için. 


Geçen Sezonu Hedeflediğin Yerde mi Bitirdin ?
EVET… Hedefim her sezon için ilk 3'te bitirmek hedefime'de ulaştım fakat geçen sezon şampiyonluk yolunda'da önemli bir süre iyi yürüdüm ama istikrarı yakalayamayinca ellerimin arasından kaydı gitti ama artık kokusunu aldım avının peşine düşmüş aslan gibi saldıracağım önümüzdeki sezon...

Başarılı Bir Menajer Olduğunu Düşünüyor musun ?
Bilgili, Tecrübeli, Hedefine Kitlenen Bir menajerim başarılı olduğumu'da düşünüyorum herkesin bunu görmesi için'de Şampiyonluğu almam gerektiğinin de farkındayım.

Ligde Kendine Rakip Olarak Kimleri Görüyorsun ?
Okan Bilge, Okan Ateş, Furkan Deniz.
Arkadaşlarımı her sezon kendime rakip olarak görmekteyim.

33.Sezonda Şampiyonluk İçin Favorin Kim ? 
"Okan Bilge"

.Sezonun İlk 2 Yarışında Podyum Göremedin ve Genel Klasmanda 8 Sıradasın. Sezona Başlangıç İstediğin Gibi Miydi Yoksa Ters Giden Birşeyler Var mı ?
Ne ters gitmiyor'ki aracım yeterince hızlı fakat herkes işi öğrenmiş yaptığım stratejiler farklılık yaratmıyor ama bir yolunu bulup istikrarlı ve başarılı isler yapmam lazım bir'an önce.

Tecrübeli Birisi Olarak Ligimizde Eğitim Vermeyi Düşündüğün veya Şuan Eğitim Verdiğin Geleceğin Şampiyon Adayı Birisi Var mı ?
Yardım isteyen herkese ustalardan öğrendiğim tüm bilgiyi aktarıyorum eğitim verdiğim değil ama yardımcı olduğum birçok kişi var. Çaylaktan beri beraber olduğumuz benim ilk rakibim (HAKAN ERKAN) geleceğin Şampiyonu'dur

Ligimizde ki Kers Kullanımı Hakkında Ne Düşünüyorsun ? Sence Kers Kullanımı Hatalı Kullananlar Var mı Ligimizde ?
Lig'de ki birçok kisi bu kers mevzusunu yanlış anlamış veya yanlış öğrenmiş bu iş bir ustalık gerektiriyor bunu şaka olark anlayan arkadaşlarım gün gelecek işi tam kaptiklarinda bana hak verecekler Kers yaptığınız strateji ile yarıştığınız pist ile rakipleriniz ile farklılık gösterir kersi son turlar hariç hiçbir zaman kaçmak için kullanmamaniz gerekir bunun iki sebebi var ilk sebep eğer yarışın içinde kersleyip drs den kacarsaniz ve arkadaki rakibinin yaninda baska bir araç varsa beraber drs ile gene yetisecekler size ve kullandığınız kers boşa gitmiş olacaktır eğer drs alacak başkası yok ise arkadaki rakibinizin bu sefer sonraki tur drs almak için bir daha kersleyecek size karşı hem onun kersi bitecek hemde sizin kersiniz bitecek ikinizde boşa kullanmış olacaksınız çünkü rakipleriniz drs ile geliyor olacaklar. İkinci sebep ise kersleyil kaçmasan elindeki kersi tutsan ve kaçmaya çalıştığın rakibin ile drs ala ala son turlara dek beraber gitseniz öne yetişmeye çalışıyorsanız başarırsınız arkadaki diğer rakiplerin yetismesinede engel olursunuz böylelikle drs ala ala gittigin rakibin hariç başka kimseyle uğraşmamıs olursunuz son turlarda  bu kers mevzusunu tam anlayıp herkesin uyguladığı zamanları biliyorum şuan ki zamandan çok daha iyi ve keyfli oluyordu rekabet hangisinde daha iyi diye sorarsanız önceki zamanlardaki derdim...

Ligdeki Arkadaşlarımıza Araç Gelişimi Hakkında Vermek İstediğin Bir Tavsiyen Var mı?
Binalarini seviyeleri ile esit tutsunlar.
teknik ekip çok önemli özellikle ELİTE ligde en iyileri lazım.
Pilot keza çok iyi olmalı.
Basit olarak bunlar daha teknik bilgiyi Whatsapptan soran herkese anlatırız :)

Son Olarak Ligimizle Alakalı Hislerini Bir Kaç Cümleyle Anlatır Mısın ?
Ligimiz bence TR deki en iyi liglerden birisi hatta benim için en iyisi ve güçlüsü. Burda yarışmayan ligin ne kadar güçlü olduğunu bilemez burda sezonu 1-2 puan ile bitiren birisi diger birçok ligde şampiyonluğa oynar bundanda o kadar eminim işte farkımız da BU...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Furkan Deniz Röportaj

"Kimseye Acımam..."

32.Sezonun İlk Yarışından Son Yarışına Kadar Lider Götürdüğün Sezonun Şampiyonluğunu Son Yarışta Okan Ateş’e Kaptırdın ? Neler Hissediyosun ?

Etkilenmemek elde degil tabiki üzüldüm.Son yarışta elimden bir şeyin gelmemesi acı vericiydi. Okan Ateş lig ortasından sonra yakıp kavurdu ortalığı güzel bir sezondu


Geçen Sezon Duble Yapmayı Son Yarışta Kaçırdın, Bu Sezon İkinci Şampiyonluk Gelecek mi ?
Ligdeki rekabet her gün artıyor bu sevindirici. Ama şu unutulmasın tecrübemle ve bilgimle herkesi geçip o şampiyonlugu alıcam pist üstünde kimseye acımam beni ikincilik kesmez asla.

Başarını Borçlu Olduğunu Düşündüğün Herhangi Birşey Var mı ? Hırs,Bilgi,Tecrübe,Şahıs vs Gibi…
Bora abiden çok şey öğrendim kendisine huzurlarınızda teşekkür ederim. Hırslı bir yapım var ayrıca her zaman kazanmaya odaklı planla yarışıyorum

Ligde Kendine Rakip Olarak Kimleri Görüyorsun ?
Yılmaz Üstünkol
Okan Ateş
Okan Bilge

33.Sezonda Şampiyonluk İçin Favorin Kim ? ( Tek İsim)
FURKAN DENİZ

33.Sezonun İlk 2 Yarışında Podyum Göremedin ve Genel Klasmanda 6. Sıradasın. Sezona Başlangıç İstediğin Gibi Miydi Yoksa Ters Giden Birşeyler Var mı ?
Araç gelişimi dengesiz şuan .En kısa zamanda toparlayıp alışık olduğum en yukarısına çıkıcam. Ben gerideyken yarış kazanan kazansın ben geldiğimde kazanamayacak haberi olsun.

Şampiyon Birisi Olarak Ligimizde Eğitim Vermeyi Düşündüğün veya Şuan Eğitim Verdiğin Geleceğin Şampiyon Adayı Birisi Var mı ?
Egitici olmak çok ayrı bir konu. Öğrenmek isteyene tabiki yardımcı olurum elimden geldiğince. Eğitim verdiğim kimse yok.

Ligimizde ki Kers Kullanımı Hakkında Ne Düşünüyorsun ? Sence Kers Kullanımı Hatalı Kullananlar Var mı Ligimizde ?
Kimse incinmesin ama kersi doğru kullanan kişi sayısı ligde çok az keşke biraz daha  özen gösterseler.

Ligdeki Arkadaşlarımıza Araç Gelişimi Hakkında Vermek İstediğin Bir Tavsiyen Var mı?
Araç geliştirmede önceliklerini belirlemeli lazım ve doğru bt seçimi önemli.Tek sezonda başarı gelmedi diye oyuna küsmesinler başarı zamla gelir.

Son Olarak Ligimizle Alakalı Hislerini Bir Kaç Cümleyle Anlatır Mısın ?
Sadece bu ligde yarıştım 1 yıla yakın zamandır buradayım.memnun olmasam giderdim. Mutluyum,ortam güzel,dostluk var,mücadele var.





md-quotelink
medal 5000
3 years 92 days ago (Last edited by Okan Bilge 3 years 92 days ago)
Enes Şahin Röportaj


"Şampiyonluğu Sürpriz Olmaz..."


Güçlü bir menajersin ancak bir türlü sezon sıralamasında ilk 10’dan yukarıya çıkamadın ve pro lige düşüp tekrar elite lige yükseldin. Bu durumla ilgili neler söylemek istersin ?
Oyuna uzunca bir süre ara verdikten sonra geri dönüp toparlanmak zor. Gerek ekonomik gerek bilgisel çok geri düşüş yaşandı. Prodan elite beraber çıkıp oyunu beraber öğrendiğim oyundaki en eski arkadaşım Furkan şu anda şampiyonluklar yaşıyor ve her sezon şampiyonluğa oynuyor. Belki ara vermesem bende onunla eski günleri yaşayabilirdim. Ancak verdiğim aradan sonra henüz toparlanamadım.


Bu sezon mali sıkıntılarla mücadele ediyorsun, gelecek sezon bu sorunu aşıp şampiyonluğa oynayan bir Enes Şahin görebileceksiniz ? 
Bunu şu an cevaplamak gerçekten zor. Çok zorlu günler atlattık ve düze çıkmayı başardık. Geleceğe umutla bakmaya başladık. Yükselişe geçeceğimiz günlerin çok uzak olmadığını söyleyebilirim. Belki şampiyonluk için daha çok çaba göstermemiz gerekecek ama mücadele edecek duruma geldiğimizde elimizden geleni yapacağız.

Geçen sezonki rakibin Ahmet Küçüktatıl bu sezon süpriz bir çıkışla ligde lider olarak ilerliyor, sence şampiyon olabilir mi ? 
Ahmet çok iyi bir yarışçı. Geçen sezon son yarışa kadar 10. Sıra için mücadele verdik. Başarısının sürpriz olmadığını düşünüyorum o gerçekten iyi. Uzun sezonlardır ligde ve bence artık hak ettiği yerde. Şampiyonluk yolu zorlu bir süreç deneyimli ve şampiyonluk yaşamış rakipleri var ama onu gönülden destekliyorum. Bence bu sezon kupayı alması sürpriz olmayacaktır.

Ligimize yeni katılan Mansur Mehdiyev daha öncede ligimizde yarışmıştı onun tekrar gelişi ligdeki şampiyonluk dengelerini bozar mı ?  
Mansurla olan tanışıklığım daha eskiye dayanmakta. Oyuna ara veriş sürecinde katıldığım bir ligte karşılaşmıştık. Gerçekten çok bilgili ve stratejik becerisi yüksek biri. Bu sezon gelişimde geri kalmış olabilir ancak önümüzdeki sezon ligin favorilerinden olacağına hiç şüphem yok.

Ligde kendine rakip olarak kimleri görüyorsun ?
Ligde kendime rakip olarak gördüğüm tek kişi Çağlayan. Onunla yarışmaktan keyif alıyorum. Yeni İsveç’li pilotu henüz takıma adapte olamadı ancak iyi işler başarabileceğini düşünüyorum.

Şampiyonluk için favorin kim ?
Ligde olduğu sürece benim şampiyonluk adayım hiçbir zaman değişmeyecek. Çaylaktan başlayıp aylarca mücadele edip beraber elite ye çıktığım dostum Furkan Deniz benim için ligin her zaman favorisidir. Kendisine başarılar diliyorum.

Tecrübeli Birisi Olarak Ligimizde Eğitim Vermeyi Düşündüğün veya Şuan Eğitim Verdiğin Geleceğin Şampiyon Adayı Birisi Var mı ? 
Eğitim verdiğim veya vermeyi düşündüğüm herhangi biri yok. Ligimizin kalitesi oldukça üst düzeyde. Birçoğu benden çok daha iyiler. Tecrübem ligin selameti ve sulhü için kullanmak benim için en doğru yol görünüyor.

Ligimizde ki Kers Kullanımı Hakkında Ne Düşünüyorsun ? Sence Kers Kullanımı Hatalı Kullananlar Var mı Ligimizde ? 
Bu konuya şu şekilde başlamak gerekir. Kersin hatalı kullanımı yalnızca kullanıcısını geri düşürür. Hatalı bir kers kullanımı olduğunu düşünmüyorum. Ancak şu nokta çok önemli. Ligimizde eskiden olmayan alışkanlıklar türemeye başladı. Şu an ligde aktif olan en eski isimlerden biriyim. Daha önce yaşadığımız problem ortaya çıkmaya başladı. Drs’den kaçmak için kers kullanımı rahatsız edici derecede arttı. Bu hatalı bir kers kullanımı değil ancak arkanda kaçtığın kişiye verdiği zarar ve onu bilinçli şekilde yarıştan düşürmek hem o kişinin hem de ligin fair play çerçevesini kırmaya başladı. Bu şekilde davranan arkadaşların bu davranıştan vazgeçmesi benim için en doğru seçenek.

Ligdeki Arkadaşlarımıza Araç Gelişimi Hakkında Vermek İstediğin Bir Tavsiyen Var mı?
Ar-ge çalışmalarını en geri oldukları noktalar üzerine yoğunlaştırmalarını tavsiye ederim. Her zaman tek bir yönü ele almayıp bütünsel gelişim izlemelerini tavsiye ederim.

Ligimizle Alakalı Hislerini Bir Kaç Cümleyle Anlatır Mısın ? 
Benim düşüncelerim her zaman açıktır. Bu ligte oyuna başladım ve bu ligte devam ediyorum aradan geçen aylar yıllar  düşüncelerimi hiç değiştirmedi. Bu lig tecrübeli ve bu oyundan zevk alan cana yakın insanlarla dolu. İyi ki bu ligdeyim. Herkese sevgilerle.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Özgür Gündoğan Röportaj

"Şampiyonluk Yolunda Umutluyum..."


Son 2 sezonda yükselişin gözlerden kaçmadı, rakiplerinin korkulu rüyası olduğunu düşünüyor musun ?
Şu an için düşünmüyorum ama şampiyonu belirleyecek rolde olduğumu düşünüyorum.

Bu sezonki tek galibiyetini Kanada’da kazandın, devamı gelecek mi ?
Gelmesini umuyorum sonuçta 10 yarış geride kaldı ve Furkan’ın bile 1 galibiyeti var. Bu sezon rekabet inanılmaz seviyede ve bu beni çok mutlu ediyor.

Ligde kendine rakip olarak kimleri görüyorsun ?
Biz bu oyunu 4 arkadaş başladık. Tolga, Serdar Eren ve Okan Arslan ile beraber aramızda tatlı bir rekabet var. Ben kendimi beklenmedik bir yerde görüyorum. Hedefim ilk 10 arasına girmek iken geldiğimden beri ilk 4 mücadelesi veriyorum ve bu da beni ileride şampiyonluk yolunda daha da umutlandırıyor.

Rakiplerin puan sıralamasında arayı açmayı başladılar, puan farkını kapatabilecek düzeyde deneyimli bir menajer misin ?
Aracım sezona pist uyumsuzlukları nedeniyle geride başladığından ilk yarışlar biraz geride kalıyorum ama görüldüğü üzere yarışlar ilerledikçe sıralamalarda üstleri zorluyorum. Bu sezon ayrıca 2 yarışta pite girerken yakıtım bitti ki özellikle Macaristan'da podyumda kesinlikle yer bulurdum diye düşünüyorum. Ayrıca 1 yarışta da yine yanlış yakıttan son tur pite girip ilk 10 dışında kaldım. Ortalama 15 -20 puan daha aşağıdayım şu andaki puanıma göre.

Şampiyonluk için favorin kim ?
Net olarak Okan Ateş. Tüm yarışlara konsantre olup katılabilirse şampiyon olur.

Ahmet Küçüktatıl bu sezon süpriz sonuçlar alarak ligde lider konumda , bu konuda ne düşünüyosun ?
Bu sezon sadece Ahmet değil bir çok menajer üst sıraları zorluyor ama Ahmet yarış kazanmaya başladı ki bu çok değerli. İlk 3 de bitirecektir ligi ben ya da Okan Bilge bir atak yapamazsa...

Tecrübeli Birisi Olarak Ligimizde Eğitim Vermeyi Düşündüğün veya Şuan Eğitim Verdiğin Geleceğin Şampiyon Adayı Birisi Var mı ?
Eğitim verebilecek kalibrede olduğumu şu anda düşünmüyorum. Kendim deneme-yanılma yöntemiyle sağdan soldan duyup okuduklarımı harmanlayarak yarışıyorum. Şampiyon olabilirsem o zaman tam olarak doğruyu yaptığıma inanır eğitim veririm. Kendi kendimi eğitiyorum dolayısıyla gelecekte bir şampiyonluk almayı umut ediyorum:)

Ligimizde ki Kers Kullanımı Hakkında Ne Düşünüyorsun ? Sence Kers Kullanımı Hatalı Kullananlar Var mı Ligimizde ?
Hatalı kullanmaktan ziyade bilinçli kaçmak için kullananlar var diye düşünüyorum. Elite ligde yarışıp artık kersi hatalı kullanmamak gerekir diye düşünüyorum. Tur bindirilen araç dışında da öndeki aracın kers kullanabilmesi gayet normal. Sonuçta arkada olanlarda her an tetikte olmalı ve anlık refleks göstermeliler. Rekabet ne kadar fazla olursa gelişim de o kadar fazla olur.

Ligdeki Arkadaşlarımıza Araç Gelişimi Hakkında Vermek İstediğin Bir Tavsiyen Var mı?
Pistlerin özelliklerine göre aracı geliştirmeye çalışıyorum ama tabi ilk yarışlarda bu çok mümkün olmuyor .Zaten son 5-6 yarış herkesin de aracı eşit oluyor. Son yarışlar artık tamamen kişinin kendisinde bitiyor.

Ligimizle İlgili Hislerini Bir Kaç Cümleyle Anlatır Mısın ?
Oyuna başka bir Türk liginde başladık ama hem oradaki yöneticinin kavgacı tutumu hem de saatler bize uymadı. Bizde yabancı liglerde yarıştık bir kaç sezon. Sonra burayı bulduk ve Okan Bilge’ye mesaj attım. Gelişimiz zor oldu hatta son yarışlarda geldiğimizden aramızdan biri proya düşecekti ki son yarış yırttı. Sonrasında ben fazlasıyla adapte oldum hem lige hemde ligdeki diğer arkadaşlara. Bu sezon oyundan en fazla haz aldığım sezon oluyor çünkü her yarış başka birileri podyumda. Bu ligde daha organize bir takımlar şampiyonasını iple çekiyorum ve iyi ki bu ligdeyim diyorum.






md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.