ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Game
Rajt helyezés

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5194
3 years 5 days ago
Mit kell ahhoz tenni, hogy a versenyeken ne a 15-20. helyek környékéről rajtoljanak a versenyzőim. Tök mind1, ha szuper lágyon rajtolok, kevés tankkal akkor is ez a helyzet. Tökéletes pilótáim vannak, személyzetek. Maximális fejlesztési pontokat kapok és a 4 fő területre használom őket. Jó lenne tudni, ugyanis így képtelenség a dobogóért harcolni.
md-quotelink
medal 5042
3 years 2 days ago
Na ez az amit már én is sokszor kérdeztem, de még mindig nem kaptam rá kielégítő választ... Ilyenekkel jönnek, hogy mindenki másképp fejleszt, mások az autó tulajdonságai... De... Nem ma kezdtem az iGP "karrierem", egy pár futam már mögöttem van. 20-as szint, 4 fő tulajdonság kutatása, fejlesztése, ezek mind megvannak, ahogyan annak lennie kell... Úgyhogy nekem ne jöjjön senki ezzel a szöveggel... A bajnokságunk top 4 helyezettje közül messze nekem a leggyengébbek az időmérők... Ebben az idényben egyetlen egyszer rajtoltam pole pozícióból, akkor 5. lettem. De a tegnapi húzott fel eddig a legjobban. 16. hely a rajtrácson, ami a 3. körben már a 18. helyre csúszott, hogy a verseny leintése után első legyek!!! Ez MI?! És az esetek 85%-ban a többi 3 menedzser mindig előlem rajtol... Megérteném, ha a középmezőnybe tartoznék... De kérem szépen, jelenleg vezetem a bajnokságot mindezek ellenére is. És az sem állja meg a helyét, hogy a többiek ennyire gyengék... A top 4 menedzser ugyanazt a versenyzési szintet képviseli, váltakoznak a futamgyőztesek, szorosak a befutók, tavaly pl. 3 körrel a vége előtt 4 esélyes volt a bajnoki cím sorsa és csak az utolsó futamon dőlt el a bajnoki cím!!! 
Szóval itt nem mutat semmi arra, hogy miért kell az időmérőn ilyen különbségeknek lenni... Vagy random az egész, vagy valami más, amire még nem kaptam választ... 🤔
md-quotelink
medal 5194
2 years 365 days ago
Akkor nem csak én vagyok így ezzel. Inkább az ilyen dolgokat kellene fejlesztenie a fejlesztőknek.. Csinálni egy normális időmérő rendszert. Kezdeni valamit a kemény keverékű gumival. Na mind1, azért köszi hogy megosztottad velem a gondolataidat :)
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.