ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3764

Notifications

  • No Unread Notifications

Game
Terug zetten voor de update!

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 6275
92 days ago (Last edited by Martijn Moed 92 days ago)
Beste managers en igp..

Sinds de grote updates binnen igp vinden wij het spel er niet beter op geworden....

Er zijn te veel fouten binnen igp waardoor er bij veel managers veel frustraties zijn ontstaan.

Vandaag ook weer worden we er op een gegeven moment allemaal uit gegooid waarna we na inloggen op de ss banden rijden ....de ander rijd al 30 rondes zonder ook maar 1 maal de pit in zijn geweest...een derde is zn boost kwijt en alles loopt voor geen meter.....

drs en op de meest onmogelijke plekken....in bochten door drs en?.....hapering en terug zetten in beeld na pit stop...


Ook merk in in verschillende competities frustraties in het spel ontstaat en zijn er al managers gestopt...

Daarom vraag ik jullie IGP om de update terug te draaien naar zoals het was zodat jullie kunnen werken aan een goed lopend spel en niet aan al deze irritaties.

Dat 3 d gedoe is leuk aanzien maar totaal niet te volgen....als we willen racen in 3d kopen we wel f2021 of een spel eerder.....dit is nog altijd een strategie spel en niet een 3d game.

Er zijn heel veel managers die geen 3d gebruiken heb ik gemerkt.

Graag vragen wij de overige managers in dit spel hoe jullie de updates ervaren en graag reacties hieronder zodat we er weer voor kunnen zorgen dat we dit spel leuk kunnen spelen zoals het ervoor was....

Daarom pleit ik voor herstel voor de updates zoals ze ooit waren.....

Dit is mede een oproep aan igp ....zoals het zo loopt zullen er veel managers de brei aan geven en het spel zullen beeindigen.

We spelen dit spel met zn allen heel graag maar zo raken wij de motivatie kwijt om dit spel verder te spelen.

mvg Beheer only dutch style...
md-quotelink
medal 6541
92 days ago
Eens. 
md-quotelink
medal 5106
92 days ago
Inderdaad, reed voor de vastloper in de kop van de race (uit mijn hoofd lagen we met de kopgroep dik 10 sec voor op de rest), na de vastloper ineens weer op SS, auto's uit zichzelf de pits in naar SS en met 2 rondes brandstof weer uitkomen. Strategie compleet vernaggeld. Uiteindelijk met bijna 20 sec achter de nummer 1 buiten de top 10 geëindigd.

Als ik buiten de punten rijd omdat ik een verkeerde strategie heb gekozen zal ik de eerste zijn die de rest feliciteert. Maar nu heb ik het ernstige gevoel dat "dankzij" de game ik mijn podiumplek heb verloren. Vooral omdat degene die heeft gewonnen dezelfde strategie reed als ik.
md-quotelink
medal 5584
91 days ago
Eens het is er zeker niet beter op geworden.
Snel weer terug draaien
md-quotelink
medal 5969
91 days ago
Ben het met je eens Martijn, hoewel ik heel blij ben dat ze bezig zijn het spel te verbeteren. Helaas is deze update voor meerdere managers geen verbetering. Liever had ik gezien dat er voor de host meer opties waren gekomen. Wel/niet bijtanken en meer slijtage aan zachtere banden. Nu worden de hardste compounds bij 100% race amper gebruikt. 
Hopelijk komen er ook snel nieuwe circuits bij. 
md-quotelink
medal 6275
91 days ago
Ben ook wel blij dat igp werkt aan updates maar er zijn te veel momenten nu geweest waarbij er nadelen zijn binnen het spel....als je een actieve manager bent en je word benadeeld door fouten is de lol en motivatie er snel af.
md-quotelink
medal 6119
59 days ago
Ik ben blij dat ik de bugs die jij vermeldt niet heb ervaren in mijn league.
Maar het scaling issue en de daarbij ongeloofwaardige rondetijden, verbruik, slijtage en aantal ronden is in mijn league een drama om de managers te behouden.
vooral rookie en pro stuiteren vrij snel, die denken dat ik het league host veel meer macht heb dan dat ik daadwerkelijk heb.

er zijn nu zoveel managers verloren gegaan in pro tier dat ik al paar seizoenen tegen een werkende promotie/degradatie tussen pro en eilte aanzit, dat ik er gister na de race weer een manager ben kwijt geraakt.
kampioen in de pro, maar geen promotie.

sommige circuits heb ik nu een ronde record staan wat schier onmogelijk is. australie een 51.9 in de race ... dat is natuurkundig onmogelijk op het echte circuit.

als er dan een update zou moeten komen is een vervolg stap voor lvl20 managers, eigenlijk heb je het spel uitgespeeld als je alles hebt behaald. ik moet alleen nog een coureur met pensioen laten gaan, een 8 voudig kampioene is hard op weg nu.
dan heb ik alle vinkjes

er is in de loop der jaren veel verbeterd, maar de laatste grote update is niet een geslaagde om het netjes uit te drukken.
ik heb het nu tijdje aangekeken, maar ik heb het vermoeden dat er iets fundamentelers mis is gegaan en dat de kleine veranderingen die er nu steeds zijn, geen oplossing gaan brengen uiteindelijk.

een manier om in huis je eigen staff op te leiden zoals je een coureur kan doen, door assistenten toe te wijzen aan je staf.
de staf uitbreiden en belangrijker maken, pitstopt teams kunnen beinvloeden. kwalificatie kunnen managen, meer opties om strategie uit te zetten voor de race, als je een keer niet live kunt spelen, meer pistops kunnen plannen, sommige circuits redt je het niet met 4, soms is 5 of 6 sneller, europa/valencia heeft zo korte pitstraat dat er zelfs een strategie was op de bandjes longtime ago, dat 7 stops het snelste was.
meer opties om te managen in de race dan 5 pushlevels, preciezes dan een liter kunnen tanken, meer kunnen afstellen.
dat zou meer managing een team zijn.
3d gebruikt men niet in de echte wereld. een 2d klok, rondje met waar welke auto op het circuit rijdt om vrij lucht te zien was eind jaren 80 nieuwste van het nieuwste, ze gebruiken het nu nog.

gewoon even een brainfart, maar het is nogsteeds niet correct opgelost.

laatste reactie is een maand geleden ;)
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.