ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Off-topic
İGP Türkiye Ligi Röportajlar

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
2 years 333 days ago (Last edited by Okan Bilge 2 years 333 days ago)
OĞUZ GÜLER RÖPORTAJ


" Astronot, Tavşancık, Bahane..."


-Sezonun Şampiyonluk Adaylarından Biriydin Ancak Beklentilerin Uzağında Kaldın. Sence Sebebi Neydi ?
İtalyan için gelmiştim ancak İtalyan korkup kaçınca aracın misyonu değişti ve Covid-19'dan kaynaklı bazı lojistik sorunlar yaşadık. 3 yarış kaçırmak zorunda kaldık, son yarışlarda tekrar çıkış yapacakken bu sefer yarış içerisinde lojistik hatası oldu ve tekrar tekrar pite girmemiz gereken yarışlar oldu

-Ligdeki Tek Rakibim İtalyandı O Gidince Rakibim Kalmadı Diyorsun Yani Doğru Mu ?
Tabii. İtalyan gidince karşımda kendilerine astronot diyen tavşancık diyen rakipler gördüm önümde. Hiç ciddiye alamadım.

-Sen İki Rakipten Bahsettin Ancak Pagani'de Önüne Geçti ?
Pagani takımı başlarda ağır stratejileriyle tüm herkesin gözünü korkutmuştu. Sonradan bu stratejilerine alıştığımda farkı kapatıp önüne geçmiştim ancak bizlerle baş edemeyeceğini anlayan Doğu bey koltuğunu yaşlı kurt lakaplı İlhan abimize vermiştir. Aylar sonra oyuna dönen birini ilk yarışlarında önünde bitirerek rencide ettiğimi düşünüp geri çekilmeye karar verdim

-Oyunun Messi'si Denilen Enes'in Arkada Kalmasının Sebebi Nedir ?
Enes bu sezon her ne kadar mali sorunları sebep gösterse de "yav 4 bt ile değil tek bt ile yarışıyorum" dese de (ki ben her zaman tek bt yarışan birisiyim) yine de bazı yarışlarda kalitesini gösterdi. Geçen akşam çok övdükleri lig olan Leyendas'ta ilk defa yarışmama rağmen enesin önünde bitirince mali sorunların sadece bir bahane olduğu kanaatine vardım.

-Rakip Olarak Göremediğin "Arkadaşlara" Gelecek Sezonla Alakalı Ne Söylemek İstersin ?
Maalesef daha henüz rakip olarak göremediğim ancak rakip olarak görmek istediğim arkadaşlara önerim yarış içerisinde Furkanın, Enesin, benim oynayışımı dikkatle izlemeleri, herhangi bir soruları merakları olduğunda çekinmeden sormalarıdır. Amma ve lakin Okan Bilge abimize ne önersek boş olacak, onu geçmek ayrı bir zevkli zaten :)

-Furkan,Enes ve Seni İzlemlerini Tavsiye Ediyorsun ama Bu Sezonu Belki de Şampiyon Olarak Bitirecek Reşat'ı Tavsiye Etmiyor musun ?
Şampiyona'da 40 puan farkla liderken, son yarışlara 14 puan geride giren birini tavsiye etmem ne kadar mantıklı !

md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.