ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Transfer Güncellemesi

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 4971
2 years 161 days ago
Yarın transfer sisteminde büyük değişiklikler yapacağız. Bu güncellemeye, web sitesi ve yönetim ekranlarının kararlılığı ve performansında bir başka büyük gelişme eşlik edecek. 

Güncellemenin dağıtımı sırasında aktarımlar sayfasında yalnızca bir saate kadar küçük bir bakım aralığı olacaktır.

Yarının güncellemesi bir uygulama güncellemesi gerektirmeyecek, ancak buna ek olarak ay sonundan önce bir uygulama güncellemesi gelmelidir. Bunları birlikte başlatmayı düşündük, ancak bu, çok fazla iyileştirme ve düzeltmeyi geride bırakmak anlamına gelir, bu nedenle web güncellemeleri yarın kullanıma sunulacak ve uygulama güncellemesi hazır olur olmaz takip edecek. 

Güncellemeyle birlikte tam bir değişiklik günlüğü yayınlanacak ancak önemli noktalar şunlardır: 

Açık artırmalar birkaç saat yerine 4 dakika sürecek ve tüm transferler sayfası her 4 dakikada bir yeni açık artırmalarla yenilenecektir. Açık artırmaları kazanamayan yöneticilere jetonlar iade edilecektir. 

Not: Güncellemeyi yarın almak, dağıtıldıktan sonra önbelleğin temizlenmesini gerektirecektir. Bunu uygulamalarda otomatikleştirmeye çalışacağız ancak masaüstlerinde manuel önbellek temizleme yapmak gerekebilir.

Mod Not: Vaktim olmadığı için kendim çevirmedim..

Orjinal Metin
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.