ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3764

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Vanaf morgen: Nieuw Transfersysteem

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 4967 Super Mod
255 days ago
Dit is een vertaling van deze aankondiging van Jack Basford.


Morgen zullen we grote veranderingen aan het transfersysteem uitrollen. Deze update zal gepaard gaan met een grote verbetering in de stabiliteit en de prestaties van de website en de managementschermen. Er zal waarschijnlijk een korte onderhoudsperiode zijn op de transferspagina van maximaal een uur, tijdens de uitrol van de update.

De update van morgen zal geen app update vereisen en zal op alle platformen beschikbaar zijn. Een update voor de race viewer en apps zal ook binnenkort worden gereleased. We hebben overwogen om alles samen uit te brengen, maar het is belangrijker om deze verbeteringen nu al in het spel te krijgen.

Een volledige lijst van veranderingen zal worden gepubliceerd met de update, maar de belangrijkste zijn:


  • Veilingen zullen 4 minuten duren in plaats van enkele uren en de hele transferpagina zal elke 4 minuten vernieuwd worden met nieuwe veilingen

  • Tokens zullen worden teruggegeven aan managers die geen veilingen winnen
Opmerking: Om de update morgen te zien, zal het nodig zijn om de cache te wissen nadat de release is gebeurd. We zullen proberen om dit te automatiseren in de apps, maar het kan nodig zijn om een handmatige cache clear te doen op desktops.


Dit is een vertaling van deze aankondiging van Jack Basford.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.