ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Szavazás a Ligaszabályokról

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5405 Moderator
2 years 164 days ago
Az alábbiakban olvashatjátok Jack Basford iGP Games vezető 2021. november 17-én megjelent, a ligaszabályokról indított szavazásának és az azt kísérő bejegyzésének magyar fordítását. Az eredeti bejegyzést itt találjátok, ahol szavazni is tudtok.

A szavazás:
Melyik változatot részesíted előnyben?

  • A ligavezető csak a következő szezontól módosíthatja a ligaszabályokat.

  • A ligavezető szezononként egyszer módosíthatja a ligaszabályokat.

  • A ligavezető szezononként többször módosíthatja a ligaszabályokat.



A kísérő bejegyzés:
A Ligaszabályok hamarosan érkeznek és szépen haladnak a fejlesztés útján. Az első verzióban az alábbi szabályok kerülnek bevezetésre:
Tankolás, két gumis szabály, pont a legyorsabb körért.

Meg szeretnénk kérdezni, melyik bevezetési módot részesíted előnyben? Megvalósíthatjuk úgy, hogy a ligavezető csak a következő szezonra állíthatja be (mint a versenynapok változását), vagy úgy is, hogy a szabályokat szezon közben is megváltoztathatja egy minimum bevezetési idővel (mint a versenykezdési időpontok) és akár korlátozhatjuk is a szezonközi változtatások számát. A ligaszabályok változásait be lehet jelenteni a hírfolyamban, hogy mindenki lássa a változást, ez különösen akkor célszerű, ha szezon közben történik.

Előnyben részesítem azt az ötletet, hogy szezon közben is lehessen változtatni, de szezononként csak egyszer. Ez lehetőséget biztosít a következő versenyre való változtatásokra indulás után vagy a szezon közben, ha a szabályok nem túl népszerűek, miközben ésszerű mértékben korlátozza a ligavezetőt a túl gyakori módosításokban. A csapatban nem mindenki gondolkodik ugyanúgy, ezért szeretnénk ezt szavazásra bocsátani.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.