ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Planlı Bakım (24 Kasım @ 11:00 GMT)

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 4971
2 years 125 days ago
Yarın, planlanan tüm yarışların erteleneceği 3 saatlik bir bakım dönemimiz olacak. Bunun 11:00 GMT'den 14:00 GMT'ye kadar sürmesini bekliyoruz, ancak işlerin ne kadar sürdüğüne bağlı olarak daha uzun veya daha kısa olabilir. Blogda belirtildiği gibi, 5 parçanın yeniden ölçeklendirilmesi ve sayısız iyileştirme ve düzeltme dahil olmak üzere hizmete büyük bir güncelleme uyguluyoruz. Buna bir uygulama güncellemesi eşlik edecek ve Google Play ve iOS'ta bakım penceresi sırasında indirmenizi şiddetle tavsiye ediyoruz. Diğer platformlar hazır olur olmaz takip edecek. 
iGP Manager, bu süre boyunca tüm yönetim ekranlarında erişilebilir olmaya devam edecektir. Bakım dönemi, yalnızca bakım döneminde başlaması planlanan yarışları etkileyecektir. Bu saatten önce başlayan yarışlar, bakım dönemi boyunca da devam edecek ve erişilebilir olacak. 
Örneğin yarışınız 10:30'da başlıyor ve GMT 12:00'ye kadar sürüyorsa, onu yönetebileceksiniz. Yarışınız 11:00 - 14:00 GMT arasında başlarsa ertelenecektir.
md-quotelink
medal 4971
2 years 124 days ago
Bakım tamamlandı ve tüm güncellemeler yayında, ancak bugün yalnızca Google Play ve iOS, görsel olarak güncellenen parçalara ve daha fazlasına sahip olacak. 
Windows bağımsız güncellemesi yarın gelecek, diğer platformlar biraz daha uzun sürecek. Bu güncellemenin WebGL ve Huawei AppGallery sürümü için henüz kesin bir tarihimiz yok, ancak 1-2 hafta içinde tahmin ediyorum. 
Bu arada, Google Play veya iOS'ta oynayabilirseniz, bu güncellemeyi deneyimlemek için bu platformları kullanmanızı şiddetle tavsiye ederiz.
md-quotelink
medal 4971
2 years 124 days ago
NOT: Yeniden ölçeklenen pistlerde (Belçika, Çin, Malezya, Meksika, Singapur) > 1 saat içinde başlayan tüm yarışlar için tur sayıları güncellendi. Bu, garip yarış sürelerini önlemek içindir. Bu devrelerden herhangi birinde yarışıyorsanız lütfen stratejilerinizi kontrol edin.
md-quotelink
medal 4971
2 years 124 days ago
WINDOWS KULLANICILARI 
Artık güncellemeyi Windows bağımsız olarak alabilirsiniz. Bir uyarı... yamalı ile ilgili bazı sorunlar yaşıyoruz gibi görünüyor, bu nedenle oyununuz 4.050 sürümüne otomatik olarak yamalanmazsa, güncellemeyi oyunu kaldırarak ve ardından bağımsız yükleyici aracılığıyla yeniden yükleyerek alabilirsiniz. Yükleyici için bir istem için buradan alabilir veya izleyici listesindeki herhangi bir yarışı izleyebilirsiniz. 
Devam ederse yamalı ile ilgili sorunları yarın çözmeye çalışacağız 😅
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.