ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
4.051-es javítócsomag: Ismert problémák

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5370 Moderator
2 years 152 days ago
Az alábbiakban olvashatjátok Jack Basford iGP Games vezető 2021. november 25-én megjelent, a frissítés újabb ismert hibáiról szóló bejegyzésének magyar fordítását. Az eredeti bejegyzést itt találjátok.

Mostantól rendszeresen fogunk megosztani ilyen jellegű információkat, dokumentálva azokat az ismert problémákat, amelyeket prioritásként kezelünk vagy amelyekkel kapcsolatban több jelentést is kapunk.
 
A 4.051 javítócsomag a 4.050 verzióhoz készült, de fontos javításokat tartalmazta. A 4.051 verzióval kapcsolatos problémák mielőbbi megoldásán fogunk dolgozni, ahogyan a 4.050 esetében is tettük, de ezek kevésbé kritikusak és mivel közeledik a hétvége és mivel az alkalmazásboltok hétvégén nem folytatják az alkalmazások felülvizsgálatát, legkorábban valószínűleg jövő hét elején tudunk kiadni javítást, még ha hamarabb is szeretnénk.
 
Ismert problémák:

  • A profil felhasználói felületén (mobil) a „sávok” szektorai nem frissültek. A szektoridők rendben vannak az élő időmérés szektoraiban, csak a szektorokat jelképező színes téglalapok nem frissülnek.

  • A KERS csík a várhatónál nagyobb lehet 2D módban.

  • „Made with Unity” (Készült Unity-vel) jelenik meg indításkor. A következő frissítéssel eltávolítjuk, de ez nincs semmire hatással. Ez csak egy logó / indítóképernyő.



md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.