ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Ligaszabályok bevezetése

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5405 Moderator
2 years 60 days ago
Az alábbiakban olvashatjátok Jack Basford, az iGP Games vezetője 2022. március 1-i közleményének magyar fordítását. Az eredeti bejegyzést itt találjátok.

Üdv Mindenki!

A ligaszbályokat tartalmazó frissítés elkészült, de néhány hétig eltart a három fokozatban történő bevezetése:


  1. Frissítjük a szervereinket a ligaszabályok támogatására (folyamatban)

  2. Kiadjuk az alkalmazás kötelező frissítését (hamarosan)

  3. Kiadjuk a ligaszabályokat a a játék felhasználói felületére (miután elegendő számban rendelkeztek a frissített alkalmazással)



Több oka is volt, amiért késleltettük ezt a frissítést. Van néhány pozitív hír is a késedelem mögött, amit az alkalmas időben veletek is szeretnék megosztani. Megpróbáltuk elkerülni az alkalmazás kötelező frissítés szükségességét is, ami a gyakorlatban nehezebbnek bizonyult, mint elméletben. Nem érte meg az a többletidőt, hogy azt az ötletet folytassuk. A felhasználói felület néhány változása elkerülhetetlen ezzel a frissítéssel, például: újdonság lesz a ligaszabályokban, hogy a pályán töltött időt a körök számával képes lesz beállítani. Az ilyen változások sokkal mélyebbre hatolnak a felszínnél és igazi kihívássá teszik visszafelé a kompatibilitást. Végül a kötelező alkalmazás-frissítés mellett döntöttünk, mint a legtisztább megoldás a legjobb felhasználói élménnyel.

Amint az alkalmazás-frissítés megjelenik, valószínűleg nlhány héten belül, meg tudom mondani a ligaszabályok bekapcsolásának pontos dátumát. Tudjuk, hogy ez az egyik legjobban várt frissítés és köszönjük a türelmeteket a fejlesztési folyamat során.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.