ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Eksik Kullanıcı Arayüzü ve Büyük Metin Sorunu (Samsung Cihazları için)

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
2 years 52 days ago


En son Samsung güncellemeleri, iGP Manager'ın kullanıcı arayüzünü olumsuz yönde etkileyen metin yakınlaştırmayla ilgili bir şeyi değiştirmiş gibi görünüyor. Şuan bu sorunları yaşıyorsanız;  Başlık öğelerinin eksik olması, büyütülmüş yazı tipleri ve daha fazlası bunun sebebi samsung güncellemesi..

Biz, metin yakınlaştırma sorununun bir çözümünü bulana kadar uygulamanın doğru çalışmasını sağlayacak linktir. Bu linkteki ayarları uygulayabilirsiniz.


Bunu tarayıcıda geçersiz kılmak için birkaç yol denedik ve Samsung kullanıcı arayüzünün bunları görmezden geldi ve büyütülmemesi talimatı verildiğinde bile büyütülmüş yazı tiplerini zorladığı için, bizim tarafımızdan bunu çözebilmek için bir uygulama güncellemesi gerekebilir.
md-quotelink
medal 5000
2 years 44 days ago
Uygulamayı açtığınızda görünümde problemler yaşıyorsanız eğer (harfler ve görseller küçük ya da büyük gibi) Ayarlar bölümünden ön belleği temizleyin ve uygulamayı yeniden başlatın. Sorun çözülecektir. 
İyi yarışlar 
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.