ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Yeni Lig Kuralları

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
2 years 14 days ago
Herkese selam,

Lig kurallarını şimdi yayınladığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyorum, ancak önceki bir gönderide belirtildiği gibi bu işlemin tamamlanması birkaç gün sürecek. Tüm kullanıcıların bu zorunlu güncellemeye geçmesiyle önce uygulama sürümü tamamlanmalıdır, ardından birkaç gün sonra lig kuralları oyun içinde kullanılabilir hale gelecektir. 

Uygulama sürümü 4.100, (henüz) içermediği halde neden lig kurallarını içerdiğini söylüyor? 
Birkaç gün içinde lig kurallarını içerecek, ancak herkes bu sürüme geçene kadar onları yayınlayamayız. Bu nedenle bu çelişki başlangıçta var olacaktır, bu beklenen bir durumdur ve planlanan dağıtım sürecinin bir parçasıdır. Lig kurallarını kullanmak zorunda kalmadan önce herkese uygulama sürümlerini güncelleme şansı vermek istiyoruz. 

4.100 sürümü neden zorunlu bir güncellemedir? 
Çünkü lig kurallarını içermeyen uygulama sürümleriyle geriye dönük uyumluluk mümkün değildi. Değişiklikler, tüm temel sistemleri ve oyun arayüzlerini, herkes için gerekli bir yükseltme olacak şekilde etkiler. 

Lig Kuralları oyuna ne zaman gelecek? 
Bu hafta.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.