ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
YENİLENEN LİG KURALLARI!

md-lock
This topic has been closed by the moderator José Trujillo
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
2 years 4 days ago (Last edited by Kutluhan Karamahmutoğlu 1 year 354 days ago)
Lig Kuralları, ligler için yeni kullanılabilir ayarlardır. Lig yöneticileri, kuralları istedikleri gibi açıp kapatmaya karar verebilir, değişiklikler bir sonraki sezonu etkileyecektir. Bu güncellemeyle birlikte 3 yeni yapılandırılabilir kural vardır ve gelecekte daha fazlasının olasılığı da vardır. 

Yakıt ikmali yok: Arabalar, yarışı tamamlamak için gerekli yakıtla yarışa başlayacak. Varsayılan olarak oyun, Yakıt Ekonomisi özelliğinize göre gereken yakıtı hesaplayacaktır. Ayrıca, 'Gelişmiş Strateji'yi kullanarak yakıt yükünü manuel olarak özelleştirebilirsiniz. Pit stoplar sadece lastikleri değiştirecek ve araca yakıt ekleyemeyecektir. Stint uzunlukları da yakıt litresi değil tur olarak belirlenir. 

Çift lastik kuralı: Kuru bir yarış sırasında iki farklı kuru hamura ihtiyacınız olacak. Yarış sırasında herhangi bir noktada yağmur yağarsa, kural otomatik olarak devre dışı bırakılır. Bir araba kurallara uymazsa, sonuçlarda otomatik olarak Diskalifiye / DSQ ile sonuçlanır ve alınan puanlar düşülür. 

En hızlı tur için bonus puan: Hızlı turu belirleyen araca ilk 10'da bitirmeleri halinde ekstra bir puan verilecektir. İlk on dışında kalan bir araç en hızlı turu atarsa, o takıma ekstra puan verilmeyecektir.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.