ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Solved
Ligden Atılma Hakkında

ios-checkmark-circle
This thread is closed because it is solved.
angle-double-left ios-arrow-back 1 2 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5082
1 year 340 days ago
Dün gece bünyesinde bulunduğum ve şampiyonluğu kazanmak üzere olduğum Türkiye F1 liginden sezon sonunda ayrılmam istendi. Sebebini sorduğumda cevap alamadım. Daha sonra bu talebin benim dışında birkaç takıma daha yönlendirildiğini öğrendim. Lig kurallarına aykırı bir davranışımız olmadığı gibi herhangi bir saygısızlığımız da olmadı. Eğer oyunun detaylarına hakim olmayan varsa öğretebileceğimizi, oyunu anlayarak ve daha keyif alarak oynayabileceklerini belirttik. Bir iki takım dışında bu teklifimize dönüş yapan olmadı. Dün gece lig yönetimi olarak böyle bir karar alındığını belirten duvar yazısının ardından benimle birlikte toplam 7 takım asılsız iddialarla sezon bitmeden haksız bir şekilde çıkarıldı. Bu konuda gereğinin yapılmasını talep ediyoruz.

https://igpmanager.com/app/p=league&id=145443
md-quotelink
medal 5000
1 year 340 days ago
Ben de lig bitmeden ligten atılan mağdurlar arasındayım. Ligte seviyeli bir şekilde saygısızlık yapılmadan yarışırken insan neden atıldığını sorguluyor tabii ki... Kullandıkları üslup hakaret eder gibiydi. Hakareti geçtim iftira bile atıyorlar. Ligte kimseyi küçümsemedik küçük düşürecek davranışta bulunmadık ama onlara sorsanız bunların hepsini yapmışız. Kanıt istediğimizde aynı cümleleri tekrarlamaktan başka bir şey yapmıyorlar. En kısa sürede gereğinin yapılmasını arz ederiz.
md-quotelink
medal 5006
1 year 340 days ago
Lig bitmeden atılan takımlardan biri benim takımım. Akşam saatlerinde ligden çıkmam yönünde mesaj aldım. Sebebini sorduğumda bir cevap verilmedi ve ilerleyen saatlerde lig bitmeden ligden atıldım.

Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.
md-quotelink
medal 5000
1 year 340 days ago
Merhaba, ligden çıkmam için mesaj alanlardan biri de benim. Sebebini sorduğumda herhangi bir yanıt alamadım. Sonrasında lig duvarında asılsız ve komik ithamları okudum. Daha sonrasında ise ligden atıldım. Ligde bulunma amacım lig yöneticisi ve arkadaşlarını eğlendirmek değil, yarışmak ve keyif almaktı. Oyun bilgilerini geliştirmek yerine, böylesine komik bahane ve ithamlarda bulunmaları, sonrasında ise ister alırız, ister atarız şeklinde yaklaşım göstermeleri oldukça yakışıksız oldu. Gereğini rica ederim.
md-quotelink
medal 5087
1 year 340 days ago
Size eposta olarak rica bulunarak lig bitince ligden cikarmisiniz dedik, sizler biz cikmicaz emzik resmi filan koydunuz, onun içinde atmak zorunda kaldik bana biri cikarmisin diye yazsa çıkarım bir dakika durmam nedir bu israr, baska ligler sizi almiyorlar mi baska liglerde hile yapamiyormusunuz.once karsi taraflarla iletişiminiz iyi olsun.  Size kimse hakaret etmeden güzel bir sekilde lig bitince ligden ayrilin dedik o kadar, lig baskaninda o kadar yetkisi vardir sanırım. Hepinizin arkadas olduğu belli.
md-quotelink
medal 5000
1 year 340 days ago (Last edited by Jean Todt 1 year 339 days ago)
Mesele oyunu yeterince bilmemeniz değil, hatalı çıkarım yapmanız. Ben de oyuna tam hakim değilim. mesela ligde 2-3 podyum anca alabildim. Son yarışın son turunda yakıtım bitti. Lig sıralamasında 5. veya 6. sıradaydım. Siz emek verip özenle yarışan kişileri dayanaksız şekilde suçluyorsunuz. Lige geçen sezonun sonlarında katıldım. Yarış esnasında 1 kere selam arkadaşlar yazmak dışında tek kelime etmedim. Lig duvarında da saat konusunda istişare ve açık artırmada satacağım pilotu isteyen olup olmadığını sormak dışında birsey yazmadım. Nasıl bir huzursuzluk çıkarmış olabilirim? Drsnin açık kalması oyundan kaynaklanan bir hatadır arkadaşlar. Bu durum yaşandığında tur zamanlarına baksaydınız kimseye avantaj sağlamadığını görürdünüz. 30lu siralarda olan bir aracın da drssi açık kaldı. Yarışı kaçıncı bitirdiğine baktınız mı? Benim drsem o yarışta hiç açık kalmadı.
 Pist yapısını analiz edememiş, doğru lastik seçememiş, kersin mantığını anlayamamış olabilirsiniz ancak bunları anlayıp doğru yapana hile yapıyor derseniz olmaz. Siz çıkıp biz kendi aramızda arkadaşlarımızla oynayacağız demediniz ki  huzuru bozduğumuzu, hile yaptığımızı söylüyorsunuz.

Not: Bir önceki yazdıklarımı silme sebebim yönetimin yazıyı ofansif bulmasıdır.
md-quotelink
medal 5000
1 year 340 days ago
Oyun içerisinde kaç defa hakaret ve küfür olmasada rencide edici davranışlar. Rakibi küçümsemeler, Drs bölgesi dışında drs açık ilerleyebilmeler, tek turda kers’siz 5-6 adam geçmeler vb. Ama diyeceksiniz ki yarışı bırakın adamı izleyin kanıt lazım , bu da adalet mi olacak ?
Bakın biz bu oyunu zevk almak için oynuyoruz ve zevk almak içinde aklımızda şaibe kalmaması içinde bu arkadaşların bu ligden gitmesi gerekiyordu. İsterseniz kalan kişilere anket yapın göreceksiniz ki anket sonucuda gösterecektir. Ligin artık daha huzurlu olduğunu ve böyle kalmasını şahsi fikrim olarak söylüyorum. Yönetimde değilim basit bir oyuncuyum. Gitmelerinden memnuniyet duydum.
Şu kısmıda tekrardan belirteyim . Son yarışta gitmelerini hiç kimse istemedi. Güzel bir dille son yarışı yapıp şampiyonluklarını kutlayıp çıkmaları istendi. Onlar sanırım olayı farklı bir boyuta taşıdı. Ve bu yüzden gereken yapıldı. Zaten onlar gelirse bu saatten sonra ben ligden giderim tatı tuzu kalmadı sayelerinde oyunun. En az 4 arkadaş bu yüzden ligi terketti. Daha da etmesin kimse bence . Bırakın da eylenelim.
md-quotelink
medal 5000
1 year 340 days ago
Ligden çıkarılanlardan biri de benim malesef. Dün gece aynı mesajı bende aldım ve ligden atıldım sezonun bitmesine son 1 yarış kalmıştı hiç beklemeden ligden uzaklaştırıldım. 

Gereğini rica ederim.
md-quotelink
medal 5087
1 year 340 days ago
Lig yoneticisi lig bitince ligden ayrilin diye rica edip size söylüyorsa çıkılır, efelik yapılmaz ligde drs acik gitmeler hepsini gördük yani kendi yarisimi biraktim sizin yarısı takip ettim, sizleri direk atabilirdi de ama guzel bir sekilde söylendi ama halen zit zit konuşmalar, neden ligdeki salih ya da diger kisilere söylenmedi ya da atılmadı. Siz bir cete kurmuşsunuz
md-quotelink
medal 5000
1 year 340 days ago

Günther

Furkan
Oyunun detayına hakim olmayan herkese oyunu öğretmek yerine gidip kendinize bir lig kurun '' İgp Eğitim'' diye sonra gelenlere eğitim verin. Arkadaş grubunuzla oynuyordunuz bu talebin başka takıma gönderildiğinide tesadüfen öğrenmedim onlar senin grubun zaten :) Hepimiz oyunu 4 4 lük oynamak zorunda değiliz ki öyle bir gayretimiz olmadı. Ayrıca bu konu hakkında gereğinin yapılmasını talep etmene gerek yok zaten Kutluhan abiniz yanlı bir şekilde sizin için 7 24 çalışıyor. Yanlı kararlarınıda görecez kararlarda çok önemli değil aslında bizim amacımız ligimizi yabancılara kapattıp kalan arkadaşlarla keyifli yarışlar çıkarmakta olabilir. Yani ceza felan gelse ne olur çok çok hepimiz oyunu sileriz yada farklı lige geçeriz veya yeni hesaplar açarız büyütmeye gerek yoktu. 



Furkan benim yaşım 36, kimse de benim abim değil. Hem haksızlık yapıyor hem de ucuz efelik yapıyorsun. Sizin gibi toksit karakterlerden arınmış temiz bir oyun tecrübesi istiyoruz. Kaliten ortadayken seninle ikili tartışmaya girmeyeceğim.


Burda bile aynı tabirler, üstten konuşmalar. Birde çıkmışlar biz haklıyıza getiriyorlar lafları. Defalarca söyledim yine söylüyorum, şampiyonluk umrumda değil size fazladan 5 er tane şampiyonluk verilsin. Ama Bu ligde saygı lazım önce . Ve artık şu ligimize ha bire birileri kafasına göre girip çıkmasın. Gidin başka ligde ne yapıyorsanız yapın ama, bizim ligimizi bulandırmayın 

md-quotelink
medal 5000
1 year 340 days ago
Ben de ligten atılan mağdurlar biriyim ve ligte herhangi bir sorunum olmamasına rağmen ligin son yarışında ligten atıldım. Benim gibi atılan 7 arkadaşım daha olmuş. Bu oyunu oynayanlar çoluk çocuk değiller, işinden ve toplantılarından zaman ayırarak oynayanlar var şampiyon olan takımı atarak emeğine saygısızlık etmek çok kötü olmuş. Hiçbir yarışta iyi oyunlar haricinde bir mesajım olmadı yarış içinde bütün mesajları da okurum küçümseme alay vb gibi iftiraları sonuna kadar reddediyorum. Ben rekabet için oynuyorum ligin yönetimi geçmemek için mi uğraşmam gerekiyordu ?
md-quotelink
medal 5275
1 year 340 days ago
Merhaba,

Öncelikle uzun yıllar boyunca forum adminliği yapmış biri olarak her daim iç huzuru korumaya yönelik hareket etmiş birisiyim. Yaş olarakta fevriliğe ve gruplaşarak diğer kisilerin baskılanmasana müsaade etmedim etmem. Yönetici olarak grubumun huzurunu korumak benim görevim. Herkese eşit mesafede ve hakkaniyet çevresinde yaklaştım böyle de davranmaya devem edeceğim. Ancak bu arkadaşlar ve daha oncede bize katılarak huzuru bozanlar ne ilkti ne de son. Sabır bir yere kadar. Kendilerine uygun dille ayrilmalarini ifade erttim, buna uymaları gerekir. Multi hesaplar, oyun içinde oyun fiziklerine aykırı oynayislar artık tahammül sınırlarını astı. 
Çok iyi oynayanlar olarak kendiniz lig açın ya da oynadığınız bu hakkaniyetsiz modlu oyunlarınızı gidin başka yerde oynayin. Ligimde haksız rekabete izin vermem. 
md-quotelink
medal 5000
1 year 340 days ago
Yahu ne kadar maduru oynamaya meraklıymıssınız 😂 2 sezondur sizin yüzünüzden ligden zevk alamıyor millet, yarışı bırakıp sizi izliyorlar , h lastikle ss lere tur bindirmeleri, drs açık gitmeleri. Yazmış yukarda arkadaşlarınız toksikler olmayan bir lig diye. Gidin kendi ligimizi kurup oynayın işte. Bi salın bizi. Yönetime söylüyorum. Lütfen şunlara 3er 5er şampiyoluk verin benden. Akşam emzik profili yapıp paylaşanlar , oyun sırasında dalga geçenler gelmiş mağdur olmuş burda. Vay amanın vayyyy 😂
md-quotelink
medal 5000
1 year 340 days ago
Selamlar, lig içersinde yeni lastikler yakıt daha az olmasına rağmen bir çok kez anlamadığım H lastikle M lastikle anlamadığım şekilde geçiliyorum. Ligde bu grup gelmeden çok keyifle yarışlar yaparak eğleniyorduk. Bazı arkadaşlar bizle bilmem kaç yaşındayız çalışıyoruz, toplantımız var yazmış. Kusura bakmayında bizlerde çalışıyoruz. Sucu olabilir su taşıyorumdur. İşten kalan zamanımı da burada keyifle oyun oynamak istiyorumdur. Drs açmak imkansız diyorsunuz da kaç kere o drs açık kalıp kişi geçildi. Hafi takılı kaldı. Sadece neden oyundan çıkmasının istendiği kişilerde takılı kalıyor. Benim başıma bir kere bile gelmedi. Pilota bakıyorum neredeyse vasat, seviyeye bakıyorum çok düşük, profilden bakıyorum neredeyse oyunun yeni başlamış. Buna ne tecrübe nede güçlü oyun bilgisi diyemezsiniz. He şuna kabulüm biz 7 kişi oyunun hilesini mi buglarını bulduk. Kendimiz 6-7 kişilik grup kurduk. Paso biz birinci oluruz diyor ve bunun kabul edilmesini istiyorsanız. Ben kabul etmiyorum. Ayrıca kimse kimseyi lig bitmeden atmadı lig bitince ligden ayrılır mısınız diye yazılmış. 
md-quotelink
medal 5000
1 year 339 days ago
Bugün Pazar ve destek ekibi çalışmıyor. Gerekli incelemeleri Pazartesi günü yapacaklar ve herkesi bilgilendirecekler. 
Kimin haklı ya da haksız olduğuna dair kararı onlar veriyor. 

Sizlere sadece şunu söyleyebilirim. Bugüne kadar sorunların büyük bölümü sadece Türk liglerinde oluşuyor.
Ligden atma,hakaret,küfür,birbirine yardım ederek avantaj sağlama vs vs sadece bizim liglerimizde oluyor. 

Buradan çıkarmamız gereken sonuç bence hepimiz şapkamızı önümüze koymalıyız. 
Ben bugüne kadar haksızlık yapan kim olursa olsun taviz vermedim, vermem de, en yakın arkadaşımın hesabının tamamen kapanması yönünde oy kullanmış biriyim. Ceza alması değil tamamen kapanması yönünde ve hesabı "John Doe" oldu.. 

Yönetimden biz Türkler için "Sürekli sorun çıkaranlar" damgası yediğimizi de bilmenizi isterim.
Bunun sadece bir oyun olduğunu unutmayalım. Gerçek hayatta hepinizin işlerinde ve sosyal yaşantılarında başarılı olduklarını tahmin edebiliyorum. Fakat sanal aleme geldiğimizde sanırım hepimiz farklı bir kişiliğe bürünüyoruz.

Şunu çok açık samimi olarak söylüyorum bu oyunda hile yapma imkanı kesinlikle yok. İçiniz bu konuda rahat olsun. Drs açık kaldı konusuna çok takılınmış bu bir bug. Yazı üstünde kalabiliyor fakat bu sürekli drs alıyor anlamına gelmez. Yine de bu itiraz içinde inceleme yapılmasını istedim. Bazen sürekli kers basıyor gibi gözüküyor fakat araçtan kers azalmıyor bu da olabiliyor. Bunlar oyunun içindeki görsel buglar..

Çok uzatmamın anlamı yok. Teknik ve destek ekip inceleyecek ve kararlarını verecekler. Ben "bu konuda" sadece yönetime ileten kişi oluyorum. Forumdaki yazılar, lig duvarındaki yazılar ve yarış içindeki bahsedilen durumlar incelenecektir..

Hepinize iyi pazarlar..
md-quotelink
medal 5275
1 year 339 days ago
Daha önce de bug var dediğimde yok demiştin şimdi kabul ediyorsun dahası da var haksızca oynamak zaten kural ihlalidir. Bu kişiler zaten hiçbir ligde oyanayamaz. Nasıl drs açtıklarını sonra unutup birbirlerine ''kapat artık dediklerini gördük'' + pite girip fizik ve oyun kurallarını çiğneyerek nasıl önde olan aracımın arkasına ışınlandıklarını ligimdeki herkes gördü. Artık buna izin vermeyin, ben ligime sokmayacağım. Bunun aksi bir durum söz konusu dahi olamaz.
Resimleri ekliyorum.






md-quotelink
medal 5000
1 year 339 days ago

Emre
Daha önce de bug var dediğimde yok demiştin şimdi kabul ediyorsun dahası da var haksızca oynamak zaten kural ihlalidir. Bu kişiler zaten hiçbir ligde oyanayamaz. Nasıl drs açtıklarını sonra unutup birbirlerine ''kapat artık dediklerini gördük'' + pite girip fizik ve oyun kurallarını çiğneyerek nasıl önde olan aracımın arkasına ışınlandıklarını ligimdeki herkes gördü. Artık buna izin vermeyin, ben ligime sokmayacağım. Bunun aksi bir durum söz konusu dahi olamaz.
Resimleri ekliyorum.








Ben bugüne kadar bu kadar iletişim sorunu yaşamadım..


Sizin o zaman bahsettiğiniz bug oyundaki hile ile ilgiliydi. Ne yazdığınızı hatırlayın lütfen...
Oyunda bug var bunları buldular ve kullanıyorlar dediniz.
Bende size böyle bir bug olmadığını hile olmadığını tekrar tekrar anlatıyorum ve söylüyorum..
Görsel bug farklı birşey.. Benim başıma defalarca geldi pitte olmadığım halde pitte olduğumu gösteren yazı sabit kalıyor.. Şuan oyun sürekli yenilenme aşamasında ve görsel buglar olabiliyor. Tekrar yazıyorum görsel bug..

Oyunda hile yok.. Oyunda hile yok...

Bu oyunun en iyi oyuncularından olduğuna inandığım bir kaç Türk oyuncuya sürekli hile yapıyorlar damgası vurulmuştu. Hatta başka milletlerin oyuncuları içinde "hileli araç, hileli oyuncu, hile yapıyor" tarzı şikayetlerle çok karşılaştık. Fakat oyunun ince detaylarını öğrenen kişiler hileli oyuncu dedikleri kişilerle başabaş mücadele edebiliyorlar artık. 
Ama yine de sizin için araştırma yapılacak.. 


Göndermiş olduğun görsellerde incelenecektir. Drs açıp kapatmak oyuncunun insiyatifinde değildir. Uzun zamandır bu oyunu oynuyorsunuz..
Ben yıllardır oynuyorum hiçbir zaman görmedim, drsyi kendisi açıp kendisi kapatan. Ve hiçbir zaman böyle bir şikayette almadık. Drsyi açıp hiç kapatmayan oyuncu. Ama dediğim gibi incelenecek.. 

Bu yazdıklarımı bir gün umarım anlayacaksınız fakat o zamana kadar ben bu oyunda kalır mıyım bilmiyorum..

md-quotelink
medal 5000
1 year 339 days ago
Modarator ile çok anlaşamadık şimdiye kadar, fakat çok güldüm ki
Derese açıp kapatmamak ne ki gahahspgjspuyaga
Öylr birşey olsa o kimse hwr yerinden öpmek isterim ki . Tüm yarşlrı kazanır ki bu kişi. 
Benim anladıım şu dur .,
Moadarator diyor ki bu şikayetle ilgili üstümüze gülecklr gahaha
Banane gulsunler hahaha
Ama gercekten cok komik gahahahahah
Drs kapatmamak hahahahab hile yapmak hahahah

Kabul edin bence adamlar sizi çok fena yenms sizinde zorrunuza gitmiş atmışsınız ki..,  Yalandan hile drs kapatmama hahahahah diyorsnuzu

Arkadasım Namık bile guler buna, Ayrıca Hakan nedwn yok. Bu vesile ile tum igp dunyasına tkrar selam. Cezam bitti geri dondum ama akllyım artık ,.!
md-quotelink
medal 5087
1 year 339 days ago
Kardeş sen değişik misin trol hesapmisin ne dediğin anlaşılmıyor bu bir,  bizim işlerimize neden karışıyorsun bu iki seni mi yolladilar laf cak diye, siz uyuyun biz yakaladik resimlerle bir de kanitlar var, sen kendi işine bak... 
md-quotelink
medal 5000
1 year 339 days ago (Last edited by john doe 1 year 339 days ago)
Furkan
Burak
Modarator ile çok anlaşamadık şimdiye kadar, fakat çok güldüm ki
Derese açıp kapatmamak ne ki gahahspgjspuyaga
Öylr birşey olsa o kimse hwr yerinden öpmek isterim ki . Tüm yarşlrı kazanır ki bu kişi. 
Benim anladıım şu dur .,
Moadarator diyor ki bu şikayetle ilgili üstümüze gülecklr gahaha
Banane gulsunler hahaha
Ama gercekten cok komik gahahahahah
Drs kapatmamak hahahahab hile yapmak hahahah

Kabul edin bence adamlar sizi çok fena yenms sizinde zorrunuza gitmiş atmışsınız ki..,  Yalandan hile drs kapatmama hahahahah diyorsnuzu

Arkadasım Namık bile guler buna, Ayrıca Hakan nedwn yok. Bu vesile ile tum igp dunyasına tkrar selam. Cezam bitti geri dondum ama akllyım artık ,.!


Sen ne değişik bir insansın kimsin bir kere olayla bağlantın ne anlamadım ama insanı tahrik ediyorsun kötü bir şey söyleyince mod lardan uyarı geliyor. Olay kapandı herkes kendi köşesinde böyle çoluk çocuğun bile yapmayacağı bir tepki ile geliyorsun kelimelerimi tartarak seçiyorum yoksa.... 




Beni hic sektirmez hmn uyarıyı çaktı bana ki modarator..

Ben ztn mimliyim ki. Surekli ceza alırım amma vekalin but fakat artıkın akıllıyım ki. 
Bende derese acıp kapatmıorum artık ki .. artok prodn kurtuşurum ki bdnde yassasın. Vihuuujjj 
Drs aç ve kapama yes


Mesaj 2 
Bana trol diyen kısınin adı max verdtappen kendi ismi bilem yok ki . Pyahah


Mesan 3
Furkan kac hesabın var ki numaralandırılmasını yağmıssın haha
Arkadas olalım mı


Messaj 4
Ben sizn gibi seylerke kafamı yormuyorum oyun bu oyun cokta tın
Gulup gecerım ki 
Bence sende dnen 2den sonra 3 gekir. Sende kac heaap var arkadasım furkan
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 2 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.