ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Open
Yaris inceleme talebi

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5149
1 year 306 days ago
Biraz once macaristan gp %50 yarisinda, 39 turluk yarista 35. Turda ilk ikideydim ve 1 pit stop ile yarisirken, arkamdaki araclarla farkim 5 saniyeydi. Arkamdaki arac ikinci pitine girmedi ama yaris sonuclarinda 2 pit stop yaptigi gorunuyor ve kazandi. 2. Pit stopu yapsa aradaki farki 23 kusur saniyeye acmam gerekirken aniden onumde bulundu. Yarisin 39 turunda da aktiftim pite girmedigine eminim. Incelenmesini talep ediyorum cunku mantigim almiyor
md-quotelink
medal 5000
1 year 306 days ago
Yarış sonuçlarını açıp bakabilme şansın oldu mu?
Çünkü yarışı kazanan takım 27. turda pite giriyor. Pitten çıkınca aranızda 5 saniye fark var. Taze lastik farkı ile 34. turda seni yakalıyor. Ve 35. turdan itibaren yarışı lider götürüyor..
26. turda 11 saniye geriden geliyorsun. Pitten sonra yani 28.turda aradaki fark 5 saniye sen öne geçiyorsun..
Macaristan pisti pit süresi (16Saniye)
md-quotelink
medal 5149
1 year 305 days ago
Dostum yaris sonuclarina gore soylediklerin dogru fakat ben yarim saate yakin aktif olarak yarisi izledim. 35. Turda ozellikle baktigim zaman 5 saniye ondeydim ve arkamdaki arac tek pit stop yapmisti. Ikinci pitini yapmasi icin dua ediyordum hatta.. 
md-quotelink
medal 5942
1 year 305 days ago (Last edited by Abdülkadir Çelik 1 year 305 days ago)
Bu aralar benim de denk geldiğim görsel bi bug var pite giren araç skor tablosundaki lastik bölümünde pite girmemiş gözüküyor bazen nedense. Orası o araç için pite girdiği turda takılı kalıyor sanki ondan sonra tur atmamış gibi. Tahminimce sen de bu buga denk gelmişsin.

Ayrıca o nasıl fark kapattı diyorsun ama yarış sonuçlarında senin için bir de şuna dikkat çekmek isterim. Senin yarış sonuçlarına baktığımızda 25. turda 9sn, 26. turda 11sn geridesin. 27. turda bir anda lider oluyorsun. O 5sn farkı nasıl kapattı diyorsun ama bu adam pit yapmamışsa sen 1 turda 11sn farkı nasıl kapattın :). 33. Turda da kersini kullanıp kalan farkı kapatmış herhangi bir sıkıntı gözükmüyor.
md-quotelink
medal 5149
1 year 305 days ago
Dostum 1 yildir oyunu surekli aktif oynuyorum. Daha once drs acik kalan rakibimi de gordum, bu simdi bahsettigim olay daha once de 1 kez basima geldi. Tek yarislik puanin derdinde degilim zaten 4 kisilik ligde oynuyorum,1i aktif degil. Oyunla ilgili bir problem mi onu anlamaya calisiyorum. Eger pite girdigini gorseydim push acardim kers kullanirdim aradaki farki kazanmaya calisirdim
md-quotelink
medal 5000
1 year 300 days ago
Tamam tamam seninn dedddin doğru.. ki 
Hem modarator abi hem abdulkadir kardeş soylemıs amma sen hala yok o yok bu.
Az saygı yav pes valla bu kadan da olmaz.,'!
md-quotelink
medal 5149
1 year 299 days ago
saygı çerçevesinde konu kapandı gitti, üstünden 1 hafta geçmiş, ne alaka sen konuya dahil oldun anlamadım. senlik birşey yok, ben öğrenmek istediklerimi moderatör ile çözerim.... rast gelsin.....
md-quotelink
medal 5000
1 year 299 days ago
haklısın modarator abi başka yerde uardı
parodnb Mehmet,.
md-quotelink
medal 5149
1 year 299 days ago
Eyvallah ;)
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.