ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Karácsony és érkező frissítés

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5314 Moderator
1 year 118 days ago (Last edited by Karesz Péterfi 1 year 118 days ago)
Az alábbiakban olvashatjátok Jack Basford, az iGP Games vezetője 2022. augusztus 22-i közleményének magyar fordítását. Az eredeti bejegyzést itt találjátok.

Kedves Menedzserek!

Először is, remélem, hogy mindenki élvezi a karácsonyi pihenőjét és a szeretteivel töltött extra pihenőidőt.

Most már bejelenthetem, hogy a következő, motorszállítókkal kapcsolatos frissítés januárban fog megjelenni. A legutóbbi fejlesztői blogban említettem, hogy a közeljövőben további részleteket fogunk közzétenni, így itt egy kis betekintés  abba, hogy mi lesz a frissítésben:


  • Pilóták speciális képességei - Magában foglalja a “kvalifikáció”, az “utcai pálya” és a “vizes pálya” speciális képességeket. A versenyzők olyan körülmények között lesznek előnyben, amelyekben kiemelkednek képességeik.

  • Pilóta BMI - Megváltoztatjuk a jelenlegi primitív “súly” számításokat, a pilótáknak BMI (testtömeg-index) értékük lesz, amit a magasságuk és testsúlyuk alapján számítunk. Akkor nyújtják a legjobb teljesítményt, amikor a BMI-jük optimális szintű.

  • Pilóták kedvenc pályája - Minden versenyzőnek lesz egy kedvenc pályája, ahol a különleges képességekhez hasonlóan kiemelkedő teljesítményt nyújt.



A motorgyártóvá válás képességével együtt ezek számos új tényezőt jelentenek a teljesítménymenedzselésében és ténylegesen felpezsdítik a versenyzést.

Ha olvastad a blogbejegyzésemet, akkor tudod, hogy arra számítottam, hogy a frissítés hamarabb megérkezik, de ezek mindig nehezen jósolhatóak, amíg tart a fejlesztésük. A legfurcsább dolgok is, amiknek egyébként nincs közük a fejlesztéshez, befolyásolhatják a fejlesztési határidőket. Ez egy kihívásokkal teli év volt számunkra és most néhány hónapig egyedül voltam fejlesztő. A legutóbbi blogbejegyzés idején azt hittem, minden hátráltató tényezőt sikerült magam mögött hagynom, de az élet megtalálta a módját, hogy sok másikat hozzon helyettük. A fejlesztést mindvégig fenntartottam és nagyrészt eligazodtam ezekben a dolgokban, így most a frissítés véglegesítésére és a bétatesztelésre való felkészülésre összpontosítok. A frissítés működő állapotban van a fejlesztői szerveremen, így az utolsó simításokkal hamarosan készen áll a bétatesztelésre.

Békés Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok, valamint sok nagszerű versenyt ezen a télen!
md-quotelink
medal 5000
1 year 118 days ago
Boldog karácsonyt kívánok!
md-quotelink
medal 5596
1 year 79 days ago
Hali,

Valaki próbálta már a frissítéseket? Én nem tom elmenteni a motor beállításokat, ha teszek rá plusz pontot.
Vagyis elmenti, de nem változik semmi. Esetleg valaki?
Előre is köszi.

Üdv.: Gábor
md-quotelink
medal 5314 Moderator
1 year 79 days ago
Hello! Erről még nincs infóm.
md-quotelink
medal 5596
1 year 79 days ago (Last edited by Gábor Nagy 1 year 79 days ago)
Megnéztem, telóról appon keresztül működik, de pc nem. Erre esetleg valami megoldás?
Pc-n hiába nyomok rá a mentésre, a mentés ikon eltűnik, de ha ki lépek, akkor meg kérdi, hogy elvetem a nem mentett beállításokat.
md-quotelink
medal 5314 Moderator
1 year 79 days ago
PC-n az appban vagybböngészőben?
Képet vagy videót tudnál mellékelni?
md-quotelink
medal 5596
1 year 79 days ago (Last edited by Gábor Nagy 1 year 79 days ago)
böngészőben.
Pc-re is fel tudom tenni az app-ot?
Az lenne még a kérdésem, hogy ha már el kezdtem motort fejleszteni, de senki nem vesz tőlem motort, akkor ugye csak fogy a pénzem. Hogy tudok kilépni a motorfejlesztésből?
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.