ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3764

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Kerstmis & Nieuwe Update

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5522 Community Manager
94 days ago (Last edited by Gert Rose 56 days ago)
Hallo managers,
Ten eerste hoop ik dat iedereen geniet van de feestdagen en extra tijd met zijn geliefden.

Ik kan nu aankondigen dat de volgende update met motorleveranciers gepland staat voor een release in januari. In de laatste ontwikkelaarsblog vermeldde ik dat er meer details zouden worden vrijgegeven tegen die tijd, dus hier zijn wat meer inzichten in wat er in deze update zal zitten:


  • Speciale vaardigheden voor coureurs - Dit omvat speciale vaardigheden voor kwalificaties, stratencircuits en nat weer. Coureurs zullen een voordeel hebben in omstandigheden die hun speciale vaardigheid benadrukken.

  • BMI coureur - Ter vervanging van de huidige primitieve 'gewicht' berekeningen, zullen coureurs een BMI (Body Mass Index) waarde hebben, berekend op basis van hun lengte en gewicht. Ze zullen het best presteren wanneer hun BMI de optimale verhouding heeft.

  • Favoriete circuit van de coureur - Net als bij speciale vaardigheden, zal elke coureur een favoriet circuit hebben waar hij uitblinkt.


Samen met de mogelijkheid om een motorfabrikant te worden, betekent dit een hoop nieuwe prestatiefactoren om te beheren, en zou het racen echt pittiger moeten maken.

Als je mijn blog hebt gelezen, zal je weten dat ik verwachtte dat de update eerder zou komen, maar deze dingen zijn altijd moeilijk te voorspellen tijdens de ontwikkeling. De vreemdste dingen die niets met de ontwikkeling te maken hebben, kunnen de tijdlijnen beïnvloeden. Dit is een uitdagend jaar voor ons geweest, en sinds een paar maanden ben ik de enige ontwikkelaar. Ik dacht dat alle mogelijke tegenslagen achter de rug waren ten tijde van de laatste blog, maar het leven vond een manier om er nog een heleboel te introduceren. Ik heb de ontwikkeling in stand gehouden en deze zaken grotendeels opgelost, dus nu gaat mijn aandacht weer uit naar het afronden van deze update en het voorbereiden op beta-tests. De update is in werkende staat op mijn ontwikkelingsserver, dus met wat afwerking zal hij binnenkort klaar zijn voor beta-tests.

Ik wens jullie allemaal een gelukkig kerstfeest, een gelukkig nieuwjaar en geweldige races deze winter!

— Automatische vertaling

Oorspronkelijk bericht door Jack Basford
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.