ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Joulu & uusi päivitys

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5160 Community Manager
163 days ago
Hei johtajat,
Ensinnäkin toivon, että kaikki nauttivat joulusta ja ylimääräisestä ajasta läheistensä kanssa.

Voin nyt ilmoittaa, että seuraava päivitys moottoritoimittajien kanssa on tarkoitus julkaista tammikuussa. Edellisessä kehittäjäblogissa mainitsin, että lisätietoja julkaistaisiin lähempänä ajankohtaa, joten tässä on muutama lisätieto siitä, mitä tämä päivitys sisältää:


  • Kuljettajien erikoiskyvyt - Tämä sisältää "karsintojen", "katuradan" ja "märän sään" erikoiskyvyt. Kuljettajat saavat etulyöntiaseman olosuhteissa, jotka korostavat heidän erikoiskykyään.

  • Kuljettajan painoindeksi - Nykyisen alkeellisen painolaskennan sijaan kuljettajilla on BMI-arvo (Body Mass Index), joka lasketaan heidän pituutensa ja painonsa perusteella. He suoriutuvat parhaiten, kun heidän BMI:nsä on optimaalisessa suhteessa.

  • Kuljettajan 'suosikkirata' - Kuten erikoiskykyjen kohdalla, jokaisella kuljettajalla on suosikkirata, jossa hän on erityisen hyvä.Yhdessä kyvyn tulla moottorivalmistajaksi kanssa nämä edustavat paljon uusia suorituskykytekijöitä hallittavaksi, ja niiden pitäisi todella piristää kilpailua.

Jos luet blogiani, tiedät, että odotin päivityksen saapuvan aikaisemmin, mutta näitä asioita on aina vaikea ennustaa kehityksen aikana. Oudoimmat asiat, joilla ei ole mitään tekemistä kehityksen kanssa, voivat vaikuttaa kehitysaikatauluihin. Tämä on ollut meille haastava vuosi, ja olen ollut jo muutaman kuukauden ajan ainoa kehittäjä. Luulin edellisen blogin aikaan, että kaikki mahdolliset takaiskut olivat takanani, mutta elämä löysi keinon tuoda lisää. Olen pitänyt yllä kehitystä koko ajan ja pitkälti selvinnyt näistä asioista, joten nyt keskityn jälleen tämän päivityksen viimeistelyyn ja sen valmisteluun beta-testausta varten. Päivitys on kehityspalvelimellani toimivassa tilassa, joten viimeistelytöiden jälkeen se on pian valmis beta-testaukseen.

Toivotan teille kaikille hyvää joulua, uutta vuotta ja hienoja kilpailuja tänä talvena!

— Automaattinen käännös

Alkuperäinen viesti Jack Basford
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.