ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Nadal i nova actualització

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 4789 Community Manager
1 year 119 days ago
Hola gestors,
En primer lloc, espero que tothom gaudeixi de les vacances i del temps extra amb els seus éssers estimats.

Puc anunciar ara que la propera actualització amb els proveïdors de motors està programada per al gener. A l'últim bloc de desenvolupadors vaig esmentar que es publicarien més detalls més aviat, així que aquí teniu algunes idees més sobre què hi haurà en aquesta actualització:


  • Habilitats especials del conductor: inclourà les habilitats especialitzades de "qualificació", "circuit de carrer" i "clima humit". Els conductors tindran un avantatge en condicions que destaquin la seva habilitat especial.

  • BMI del conductor: substituint els càlculs primitius de "pes" actuals, els conductors tindran un valor d'IMC (índex de massa corporal), calculat amb la seva alçada i pes. Tindran un millor rendiment quan el seu IMC estigui a la proporció òptima.

  • El "circuit favorit" del conductor - Igual que amb les habilitats especials, cada conductor tindrà un circuit favorit on sobresurti.



Juntament amb la capacitat de convertir-se en fabricant de motors, aquests representen molts factors de rendiment nous per gestionar i haurien de donar vida a les curses.

Si llegiu el meu bloc, sabreu que esperava que l'actualització arribés abans, però aquestes coses sempre són difícils de predir durant el desenvolupament. Les coses més estranyes que no tenen res a veure amb el desenvolupament poden afectar els terminis de desenvolupament. Aquest ha estat un any difícil per a nosaltres, i des de fa uns mesos, sóc l'únic desenvolupador. Vaig pensar que tots els possibles contratemps estaven darrere meu en el moment de l'últim bloc, però la vida va trobar la manera d'introduir-ne un munt més. He mantingut el desenvolupament durant tot el procés i en gran part he navegat per aquests assumptes, així que ara i el meu enfocament torna a finalitzar aquesta actualització i preparar-la per a les proves beta. L'actualització es troba en un estat de treball al meu servidor de desenvolupament, de manera que amb alguns tocs finals estarà a punt per a la prova beta aviat.

Us desitjo a tots un Bon Nadal, Any Nou i una bona cursa aquest hivern!

— Traducció automàtica

Publicació original de Jack Basford
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.