ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Božić i novo ažuriranje

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 4789 Community Manager
1 year 119 days ago
Bok menadžeri,
Prvo, nadam se da svi uživaju u blagdanskoj sezoni i dodatnom vremenu sa svojim najdražima.

Sada mogu najaviti da je sljedeće ažuriranje s dobavljačima motora postavljeno za izdanje u siječnju. U prošlom blogu razvojnih programera spomenuo sam da će više detalja biti objavljeno uskoro, pa evo još nekoliko uvida u ono što će biti u ovom ažuriranju:


  • Posebne sposobnosti vozača - To će uključivati specijalističke sposobnosti za 'kvalifikacije', 'uličnu stazu' i 'mokro vrijeme'. Vozači će imati prednost u uvjetima koji ističu njihove posebne sposobnosti.

  • BMI vozača - Zamjenjujući trenutne primitivne izračune 'težine', vozači će imati BMI (indeks tjelesne mase) vrijednost, izračunatu pomoću njihove visine i težine. Oni će biti najbolji kada im je BMI u optimalnom omjeru.

  • Vozačeva 'omiljena staza' - Kao i kod posebnih sposobnosti, svaki vozač će imati omiljenu stazu na kojoj briljira.



Zajedno sa sposobnošću da postanete proizvođač motora, ovo predstavlja mnogo novih čimbenika performansi kojima treba upravljati, i trebali bi stvarno začiniti utrke.

Ako čitate moj blog, znat ćete da sam očekivao da će ažuriranje stići ranije, ali te je stvari uvijek teško predvidjeti dok su u razvoju. Najčudnije stvari koje nemaju nikakve veze s razvojem mogu utjecati na vremenske rokove razvoja. Ovo je bila godina izazova za nas, a već nekoliko mjeseci ja sam jedini programer. Mislio sam da su svi mogući zastoji iza mene u vrijeme prošlog bloga, ali život je pronašao način da unese još hrpu. Cijelo vrijeme sam održavao razvoj i uglavnom sam upravljao tim stvarima, tako da se sada i moj fokus vraća na dovršavanje ovog ažuriranja i njegovu pripremu za beta testiranje. Ažuriranje je u radnom stanju na mom razvojnom poslužitelju, tako da će uz neke dorade uskoro biti spremno za beta testiranje.

Želimo vam svima sretan Božić, Novu godinu i dobre utrke ove zime!

— Automatski prijevod

Izvorni post autora Jack Basford
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.