ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Різдво та нове оновлення

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 4915 Community Manager
1 year 97 days ago
Привіт менеджери,
По-перше, я сподіваюся, що всі насолоджуються святковим сезоном і додатковим часом зі своїми близькими.

Зараз я можу оголосити, що наступне оновлення за участю постачальників двигунів заплановано на січень. В останньому блозі розробників я згадував, що більше деталей буде опубліковано найближчим часом, тому ось ще кілька відомостей про те, що буде в цьому оновленні:


  • Спеціальні здібності водія – це буде включати «кваліфікаційні», «вуличні траси» та «вологу погоду». Водії матимуть перевагу в умовах, які підкреслять їхні особливі здібності.

  • ІМТ водія – замість поточних примітивних обчислень «ваги» водії матимуть значення ІМТ (індекс маси тіла), розраховане на основі їхнього зросту та ваги. Вони будуть працювати найкраще, коли їхній ІМТ буде в оптимальному співвідношенні.

  • Улюблена траса водія - Як і у випадку зі спеціальними здібностями, кожен пілот матиме улюблену трасу, на якій він досягає успіху.



Разом із можливістю стати виробником двигунів, це означає багато нових факторів продуктивності, якими потрібно керувати, і вони мають справді оживити перегони.

Якщо ви читаєте мій блог, то знаєте, що я очікував, що оновлення надійде раніше, але ці речі завжди важко передбачити під час розробки. Найдивніші речі, які не мають нічого спільного з розробкою, можуть вплинути на часові рамки розробки. Цей рік був складним для нас, і вже кілька місяців я був єдиним розробником. На момент останнього блогу я думав, що всі можливі невдачі позаду, але життя знайшло спосіб представити ще купу. Я продовжував розробку протягом усього часу та в основному керував цими питаннями, тому зараз я зосередився на завершенні цього оновлення та підготовці його до бета-тестування. Оновлення знаходиться в робочому стані на моєму сервері розробки, тому з деякими останніми штрихами воно незабаром буде готове до бета-тестування.

Бажаю всім щасливого Різдва, Нового року та чудових змагань цієї зими!

— Автоматичний переклад

Оригінальний допис від "Jack Basford"
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.